Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η κοπή πίτας του Ομίλου Λαϊκών χορών “ΠΗΓΑΣΟΣ”

Η κοπή πίτας του Ομίλου Λαϊκών χορών “ΠΗΓΑΣΟΣ”

0
phgasos2

Κοπή πίτας με μήνυμα συνεργασίας

 

Μήνυμα συνεργασίας προς τα πολιτιστικά σωματεία στέλνει ο πρόεδρος του Ομίλου «Πήγασος» κύριος Αντώνης Δουβιτσας.

Ο Όμιλος Λαϊκών χορών «ΠΗΓΑΣΟΣ» έκοψε χθες το βράδυ την πίτα του στην αίθουσα  του Α Λυκείου Λευκάδας. Ο χώρος πραγματικά πλημμύρησε με κόσμο, από μέλη και φίλους οι οποίοι ήρθαν να στηρίξουν το σωματείο με την παρουσία τους.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου κύριος Αντώνης Δουβίτσας ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευση, σημαντικό είναι όμως και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος προς όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεργασία «Πρέπει  να δούμε το θέμα της συνεργασίας, δεν μπορούμε πλέον να βασιστούμε στην πολιτεία. Πρέπει να σταθούμε μόνοι στα πόδια μας! Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προωθήσουμε και να διαφυλάξουμε τον πολιτισμό της Λευκάδας.»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη εκδήλωση έδωσε το παρών και η πρόεδρος του Ορφέα κυρία Μαρία Ρούσσου η οποία δηλώνει ότι στηρίζει την πρόταση του προέδρου  για συνεργασία και έδειξε πρόθυμη να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του συλλόγου που εκπροσωπεί, προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν επίσης ο δήμαρχος Λευκαδας κύριος Κώστας Αραβανής, ο οποίος έκανε δώρο στη δασκάλα Ερμιόνη  Γρηγόρη την έκδοση με τους χορούς και τα τραγούδια της Λευκάδας. Επίσης παρών ο διευθυντής του γραφείου βουλευτή Σπύρου Μαργέλη, κύριος Φίλιππος Κουνιάκης, η αντιδήμαρχος Λευκάδας κυρία Ζωή Πετουση-Σκιάδα, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ρόκκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίνα Μακρυγιώργου, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Τάσος Γαζής, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μεσσήνης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαίρη Καββαδά και ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Βλάχος.

Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο αντιδήμαρχος Ελλομένου Γιάννης Καρτάνος.

Κατερίνα Μεσσήνη

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια απο τη Ζαϊρα
Επόμενο άρθροΗ κλήρωση μετά τον αγώνα