Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Προεκλογικό γκάλοπ και στην Λευκάδα!

Προεκλογικό γκάλοπ και στην Λευκάδα!

5
4606analogue phone

4606analogue phone

 

Τηλεφωνικό γκάλοπ από την ALCO

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την ανακοίνωση της οριστικής ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών η εταιρεία ALCO διενεργεί τηλεφωνικό γκάλοπ και στη Λευκάδα. Οι ερωτήσεις που τίθενται αφορούν το κριτήριο με το οποίο θα επιλέξουν οι ερωτώμενοι το κόμμα που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Όπως φαίνεται η «αντίσταση» στο μνημόνιο ή ο φόβος για πιθανή έξοδο από το Ευρώ θα καθορίσουν που θα πέσει τελικά η πολύτιμη ψήφος. Άλλες ερωτήσεις του γκάλοπ είναι ποιό κόμμα ψήφισε ο ερωτηθείς στις προηγούμενες εκλογές, ποιό κόμμα θα ψήφιζε αν σήμερα γίνονταν εκλογές και ποια είναι η άποψη του για τον νυν βουλευτή Λευκάδας κο Σπύρο Μαργέλη, τον πρώην βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη, τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Σολδάτο, τον Θοδωρή Γεωργάκη, την Λιλή Καραβιά, την Σπυριδούλα Λάζαρη, τον Γεράσιμο Αραβανή.

Να ενημερώσουμε ότι χθες ολοκληρώθηκε από την εταιρεία ALCO η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του newsit.gr

Δεν έχουμε πληροφόρηση σχετικά με το ποιός από τους προαναφερθέντες ή ενδεχομένως και από τα κεντρικά να έδωσε την εντολή για την διεξαγωγή της δημοσκόπησης.

Το σίγουρο είναι ότι ο πολίτης θα κληθεί στις εκλογές να απαντήσει στο εκβιαστικό ερώτημα παραμονή στην Ευρωζώνη ή όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας…..

Κ.Μ.

 

Προηγούμενο άρθροΜια ολοκαίνουργια και ξεχωριστή πρόταση στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΔόξα vs Παγκράτι