Αρχική Top Stories Πρόγραμμα του ΚΖ΄ Συμποσίου “Πανδημία: επιπτώσεις και διλήμματα” της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών

Πρόγραμμα του ΚΖ΄ Συμποσίου “Πανδημία: επιπτώσεις και διλήμματα” της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών

0

Το πολύ ενδιαφέρον  ΚΖ’ Συμπόσιο  της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών με θέμα”Πανδημία: επιπτώσεις και διλήμματα”  στα πλαίσια των Γιορτών  Λόγου & Τέχνης του Δήμου Λευκάδας λαμβάνει μέρος  αυτό το σαββατοκύριακο  στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός.

Στο Συμπόσιο συμμετέχουν  καταξιωμένοι  επιστήμονες όπως η κα Άννα Σκλαβενίτη, Δρ. Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας, η κα Κατερίνα Κωνσταντινίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο
Πανεπιστήμιο Αθηνών,ο κ.Ιωάννης Στογιαννίδης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας, Συστημάτων Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Δυτικής
Αττικής, όπου και είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους χθες το βράδυ την πρώτη ημέρα του Συμποσίου.

Σήμερα το βράδυ , δεύτερη ημέρα και τελευταία  του Συμποσίου  θα μιλήσουν  οι κ.κ. : Νίκος Κατηφόρης, Διαχειριστής στη Μονάδα Ερευνών Πολιτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα ” Πολίτες στην κοινωνία: Επιπτώσεις από το σοκ της πανδημίας”, Ελένη Βαροπούλου, Θεατρολόγος – Κριτικός Τέχνης, με θέμα ” Οι τέχνες απέναντι στις επιδημίες” και ο πολύ γνωστός  σε όλους μας Ξενοφών Βεργίνης, Δρ. Οικονομικών – Πανεπιστημιακός, πρ. Βουλευτής, Διοικητής ΟΓΑ, Πρόεδρος «EUROFOOD Ποιότητα» Α.Ε. με θέμα ” Η Πανδημία και οι επιπτώσεις της στη Διεθνή – Ευρωπαϊκή Οικονομία και Παγκόσμιαισορροπία. Η Ελλάδα στη δίνη των εξελίξεων”.

 

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινή Συναυλία Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας
Επόμενο άρθρο27ο Συμπόσιο Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών: Πανδημία και Επιπτώσεις