Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Πρόξενος Ελλάδας στη Βαρκελώνη στον Περιφερειάρχη

Ο Πρόξενος Ελλάδας στη Βαρκελώνη στον Περιφερειάρχη

0

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Βαρκελώνη

Με αφορμή το προπονητικό camp της «Εσπανιόλ στην Κέρκυρα

Με αφορμή τη διοργάνωση του προπονητικού camp της «Εσπανιόλ», που διεξάγεται σε συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στην Κέρκυρα, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, επισκέφτηκαν σήμερα ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Nestor Turro και η προπονητική ομάδα της «Εσπανιόλ».

Τον Πρόξενο και τους προπονητές συνόδευαν ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, υπεύθυνος της Σχολής Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και ο βοηθός του, Μπάμπης Αρβανιτάκης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Σπύρου για το camp, στο οποίο, όπως ανέφεραν, παίρνουν μέρος περίπου 140 παιδιά, κάτι που το θεωρούν σημαντικό όχι μόνο για τον Αθλητισμό αλλά και για τον Τουρισμό της Κέρκυρας.

Ο κ. Πρόξενος προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη στη Βαρκελώνη και του επέδωσε ένα αντίγραφο – δείγμα αρχιτεκτονικής από σημαντικό κτήριο της πόλης, ενώ ο κ. Σπύρου του δώρισε το Λεύκωμα «Ιόνια Νησιά – Στα ίχνη του Οδυσσέα», για μια γνωριμία, όπως είπε, με τα νησιά που απαρτίζουν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

«Είναι σημαντική τιμή για μένα», δήλωσε ο Πρόξενός της Βαρκελώνης, «το να συναντηθώ με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, αφού γνωρίζω πόσο απασχολημένος είναι», ενώ έκανε λόγο για τις ανταλλαγές που μπορεί να οργανωθούν μεταξύ Βαρκελώνης και Κέρκυρας, στο πλαίσιο ανάπτυξης τουριστικών σχέσεων.

Ο κ. Σπύρου ευχαρίστησε τον Πρόξενο αλλά και όλους τους διοργανωτές που επέλεξαν την Κέρκυρα για το προπονητικό πρόγραμμα, δηλώνοντας ότι η Ισπανία και η Ελλάδα έχουν κοινά χαρακτηριστικά, με ενωτικό στοιχείο τη Μεσόγειο.

Το προπονητικό τιμ της Εσπανιόλ αποτελείται από τους: David Fernandez Fernandez (υπεύθυνος Ακαδημιών), Xavier Corominas Jodar, Sergio Carvajal Mestre, Xavier Peco Diaz και Enrique Silvestre.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασίες με τα Υπουργεία
Επόμενο άρθροΣτον Περιφερειάρχη το Σωματείο Ναυτεργατών Κέρκυρας