Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τραγικό τέλος για τον Κώστα Σαλαπάτα

Τραγικό τέλος για τον Κώστα Σαλαπάτα

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/salapas.jpg

Τραγικό θάνατο βρήκε ο μέσος του Τηλυκράτη Κώστας Σαλαπάτας.

Ο 25χρονος αθλητής έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή Θεολόγος Φθιώτιδας. Η είδηση για τον χαμό του Κώστα έχει συγκλονίσει όλη την κοινωνία της Λευκάδας και όπως είναι φυσικό τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Τυληκράτη.Το προφίλ του άτυχου νέου στο Facebook έχει γεμίσει από μηνύματα που του αφήνουν οι φίλοι του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο φίλος τους δεν βρίσκεται πια κοντά τους.

η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λαμίας “lamiareport.g” γράφει για το τροχαίο :

“Το τροχαίο έγινε στις 03:30 τα ξημερώματα στο Θεολόγο, στο δρόμο που οδηγεί προς την εθνική, έχασε τη ζωή του ένα νέο παλικάρι από τη Λάρυμνα.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος ξέφυγε από την πορεία του, πέφτοντας πάνω σε πεύκα. Στο αυτοκίνητο ο 25χρονος οδηγός είχε ένα συνεπιβάτη φίλο του ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και σοκαρισμένος είπε στους αστυνομικούς, που έφτασαν εκεί, ότι μαζί με το φίλο του βγήκαν από το αμάξι περπάτησαν 30 μέτρα και τότε ο 25χρονος οδηγός σωριάστηκε νεκρός.”

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στο χωριό του την Λάρυμνα την Δευτέρα 21 Ιουνίου.

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/salapatas.jpg

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και στους δικούς του ανθρώπους τα θερμά μας συλλυπητήρια και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

 

Προηγούμενο άρθροΛηστεία σε παγοποιείο στην Λυγιά
Επόμενο άρθροΈφυγε ο μπάρμπα Θανάσης