Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το μοιραίο αυτοκίνητο του Κώστα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το μοιραίο αυτοκίνητο του Κώστα

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/DIAFORA/apokleistiko.jpg

Ο Κώστας Σαλαπάτας έχασε την ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο που τόσο αγαπούσε.

Το μοιραίο βράδυ ο Κώστας μαζί με έναν φίλο του και ενώ κατευθύνονταν προς την Λάρυμνα το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τσιμεντένιο φρεάτιο που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και στην συνέχεια έκανε 3-4 τούμπες και καρφώθηκε πάνω στα πέυκα που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου.  Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής η αιτία του ατυχήματος ήταν η υπερβολική ταχύτητα του οχήματος. Αμέσως μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου ο Κώστας Σαλαπάτας μαζί με τον συνοδηγό βγήκαν από το αυτοκίνητο και αφού απομακρύνθηκαν περίπου 30 μέτρα από αυτό ο Κώστας σωριάστηκε νεκρός.

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτήν την στιγμή λένε ότι ο άτυχος νέος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι και για αυτό κατέληξε. Ο συνοδηγός του φορούσε ζώνη και βγήκε από το αυτοκίνητο με μόνο τραυματισμό ένα σπάσιμο στον όμως .

Παρακάτω δημοσιεύουμε μια αποκλειστική φωτογραφία από το αυτοκίνητο (ότι έχει απομείνει) μετά το τροχαίο με μόνο σκοπό μήπως κάποιοι νέοι άνθρωποι που δεν υπολογίζουν την ζωή τους και των άλλων οδηγών, κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους πιστεύοντας ότι είναι “Σουμάχερ” και στην Λευκάδα δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί.

Ο Κώστας δυστυχώς δεν θα γυρίσει πίσω ξανά αλλά ας ελπίζουμε πως δεν θα χαθεί άλλος νέος άδικα στο δρόμο.

http://mylefkada.fatcow.com/2010/June/salapatascar2.jpg

Προηγούμενο άρθροΗ τελευταία κατοικία του Κώστα Σαλαπάτα
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την “Ζαΐρα”