Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συγχαρητήρια απο την Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νήσων στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια απο την Αντιπεριφερειάρχη Μικρών Νήσων στους επιτυχόντες

0

Σμαράγδα Σαρδελή: Πέτυχαν χωρίς φροντιστηριακή ενίσχυση

 


Συγχαίρει ιδιαιτέρως τους επιτυχόντες από τα μικρά νησιά η Αντιπεριφερειάρχης Μικρών Νησιών και Νησιωτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 

Σμαράγδα Σαρδελή: Πέτυχαν χωρίς φροντιστηριακή ενίσχυση

 

   Η Αντιπεριφερειάρχης Μικρών Νησιών και Νησιωτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Σμαράγδα Σαρδελή, εκφράζει πολλά και θερμά Συγχαρητήρια -από καρδιάς- σε όλα τα παιδιά που στόχευσαν και κατόρθωσαν να επιτύχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

   «Είναι επιβράβευση, που επιτυγχάνεται με κόπο και πολυετή εργασία από τα παιδιά μας», δήλωσε και πρόσθεσε: «Άλλωστε όπως μας επισημαίνεται στο αρχαίο ρητό: «Τα αγαθά κόποις κτώνται», με εφαρμογή όχι μόνο στην υλική ευημερία αλλά και στην ευτυχία και την επιτυχία ενός ανθρώπου. Και πράγματι τα παιδιά μας επιβραβεύτηκαν για τους κόπους τους».

Οι επιτυχόντες από τα μικρά νησιά στηρίχτηκαν στις δικές τους προσπάθειες

 

   «Πρέπει», τονίζει η κ. Σαρδελή, «να συγχαρούμε ιδιαίτερα τα παιδιά που κατοικούν στα μικρά νησιά μας.  Η εισαγωγή αυτών των παιδιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οφείλεται αποκλειστικά στις δικές τους προσπάθειες, καθώς η δυνατότητα φροντιστηριακής ενίσχυσης είναι σχεδόν ανύπαρκτη σε σχέση με τις μεγαλύτερες πόλεις».

   «Εύχομαι», καταλήγει, «να είναι καλή, εποικοδομητική και αποδοτική η φοιτητική και η μετέπειτα ζωή των επιτυχόντων μας και επιτυχία στο μέλλον, σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

   Καλή και επιτυχής και η πορεία των παιδιών που δεν πέτυχαν φέτος.  Οι ευκαιρίες στη ζωή μας είναι πολλές, επιμένοντας και στοχεύοντας είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουν το καλύτερο!».

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα ανά τον κόσμο!!!
Επόμενο άρθροΟΧΙ στο εσωτερικό Μνημόνιο