Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συντονισμός ενεργειών για το ΤΕΙ Λευκάδας

Συντονισμός ενεργειών για το ΤΕΙ Λευκάδας

0
soldatos

soldatos

Ενημέρωση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Λευκάδας, Θ. Σολδάτου.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας

11-03-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τ.Ε.Ι., ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των φοιτητών και των πολιτών της Λευκάδας για το ΤΕΙ και παράλληλα με τη διαδήλωση-διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο, ο Βουλευτής Θ. Σολδάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερύκιος, ο Δήμαρχος Κ. Αραβανής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Σκιαδαρέσης και ο πρόεδρος του φοιτητικού Συλλόγου Σ. Ματρώζος, επισκέφθηκαν διαδοχικά, το γραφείο του Πρωθυπουργού και τα γραφεία των κομμάτων στο Κοινοβούλιο.
Κατά τις συναντήσεις τους, ανέπτυξαν αναλυτικά τις απόψεις τους υπέρ της διατηρήσεως του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ειδικά των τμημάτων της Λευκάδας.
Παραδόθηκε επίσης εκ μέρους του πρόεδρου των φοιτητών, σχετικό υπόμνημα, απευθυνόμενο στους πρόεδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Λευκάδας, συμμετείχαν με τους υπόλοιπους εκπρόσωπους των Ιονίων, σε συνάντηση – ενημέρωση του Πρόεδρου της Βουλής, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Ακολούθησε επίσκεψη του Βουλευτή στο Υπουργείο Παιδείας και συνεργασία με τους αρμόδιους, κατά την οποία διαπιστώθηκε η βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, για θετική έκβαση του θέματος.

Από το πολιτικό γραφείο

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Δόξας Βασιλικής
Επόμενο άρθροΕπιτέλους δάσκαλος ειδικής αγωγής στο Μεγανήσι