Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Θανάσης Καββαδάς: Επιθυμώ να συμμετάσχω στην δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού

Θανάσης Καββαδάς: Επιθυμώ να συμμετάσχω στην δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού

0
thanasis-kavvadas

thanasis-kavvadas

Τι δήλωσε στο My Lefkada

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαϊου πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό αρχίζει πλέον σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει όσον αφορά τους υποψηφίους δημάρχους της Λευκάδας. Ανάμεσα στα ονόματα που το τελευταίο διάστημα ακούγονταν πολύ, ήταν και αυτό του κ. Θανάση Καββαδά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο και σε ερώτηση που του κάναμε για το αν τελικά θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές μας είπε τα εξής:  

Θ.Κ. Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, συζητώντας καθημερινά με φίλους και δημότες, δέχομαι ενθαρρυντικά μηνύματα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας καινούριος, ανεξάρτητος πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, στελεχωμένος με νέα, ικανά αλλά και έμπειρα και καταρτισμένα άτομα.

Η ενασχόλησή μου όλα αυτά τα χρόνια με τα κοινά και ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση μου δίνει την εμπειρία αλλά και την επιθυμία να συμμετάσχω στην δημιουργία αυτού του ανεξάρτητου συνδυασμού.

Αναλύουμε καθημερινά τα δεδομένα με τους συνεργάτες μου και αυτό που επιθυμούμε είναι το συνολικό αποτέλεσμα να εκφράζει την κοινωνία της Λευκάδας και να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας.

Ερ. Κύριε Καββαδά στις πολιτικές συζητήσεις των συμπολιτών μας ακούγεται ότι σε πιθανή υποψηφιότητα σας για την θέση του δημάρχου Λευκάδας, θα έχετε την στήριξη από μεγάλη πολιτική παράταξη. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Θ.Κ. Οποιαδήποτε και από οπουδήποτε στήριξη υπάρξει σε αυτή την προσπάθεια μας, η οποία θα συμφωνεί με το σχέδιο μας και τους στόχους που θα θέσουμε, είναι καλοδεχούμενη.

Προηγούμενο άρθροΆκης Τσελέντης: Εκτιμώ πως ήταν ο κύριος σεισμός
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Δ/νσης Κτηνιατρικής Λευκάδας