Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Αντώνη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Αντώνη

0

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 έξω από την Λευκάδα στον δρόμο προς Βόνιτσα.

Δυο αυτοκίνητα Ι.Χ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι επιβάτες. Το αυτοκίνητο μάρκας skoda (μαύρο χρώμα) είχε κατέυθυνση από Λευκάδα προς Βόνιτσα και επεβαιναν πατέρας (αλβανικής καταγωγής) με τα δυο του μικρά παιδιά. Το άλλο αυτοκίνητο μάρκας Voxwagen (μπλε) οδηγούσε γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Λευκάδα.

Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να υποστούν πολύ μεγάλες ζημιές ώστε οι επιβάτες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτά. Στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασε όχημα της Πυροσβεστικής Λευκάδας με ειδικό μηχάνημα που με αυτό οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες. Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας και Λευκάδας και ένα του Κέντρου Υγείας Βόνιτσας που ήταν ήδη στο σημείο μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση του οδηγού του μαύρου Ι.Χ. είναι αρκετά σοβαρή και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο. Τα δυο παιδιά του έχουν ξεφύγει τον κίνδυνο ενώ η γυναίκα οδηγός έχει υποστεί μόνο κατάγματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η γυναίκα οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το άλλο αυτοκίνητο. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο οδηγοί φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας. Η κίνηση του δρόμου διεκόπει για αρκετά λεπτά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και στα δυο ρεύματα ουρά χιλιομέτρων.

 

Προηγούμενο άρθροΑιματηρό περιστατικό σε εστιατόριο έξω από την Αμφιλοχία
Επόμενο άρθροΣτις 7 Αυγούστου θα διοργανωθούν φέτος για δεύτερη φορά τα «Σάπφεια»