Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βασίλης Μελάς

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βασίλης Μελάς

0
basilis-melas

basilis-melas

Με τον συνδυασμό “Νέα Ιόνιος Πολιτεία” του Σπύρου Σπύρου.

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες, Φίλες και Φίλοι,

Γνωριζόμαστε χρόνια τώρα με τα μικρά μας ονόματα, κοιταζόμαστε στα μάτια, αλλάζουμε θερμές χειραψίες, πειραζόμαστε καλοπροαίρετα, παίζουμε και χωρατεύουμε στα καφενεία της πόλης μας και των χωριών μας.

Επί μια οχταετία υπηρέτησα ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και άλλο τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος. Οι υπηρεσίες μου και στις δύο περιπτώσεις σημάδεψαν το τόπο μας κι΄ αυτό εκφράστηκε συνειδητά, με διάρκεια και εμμονή από εσάς και γι΄αυτό σας ευχαριστώ πολύ.

Η φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από την θέση τώρα του Περιφερειακού Συμβούλου.

Θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό Νέα Ιόνιος Πολιτεία με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κο Σ. Σπύρου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον κο Θ. Βερύκιο.

Έγιναν σημαντικά έργα στο Ιόνια Νησιά κατά την διάρκεια της θητείας του κου Σπύρου, παρά το δυσμενές κλίμα μέσα στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει η Περιφερειακή Αρχή.

Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε όλοι δεμένοι στο άρμα της καθημερινότητας, όλους μας απασχολούν τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του νησιού μας.

Εγώ ικανοποιούμαι όταν μπαίνω στην υπηρεσία των πολλών, όταν απλώνω το χέρι να βοηθήσω, όταν αγωνίζομαι για κάτι κοινό, για την προκοπή της κοινωνίας μας που έχει δικαίωμα όχι στην επιβίωση αλλά στη ζωή.

Για τις απόψεις μου αυτές με δοκιμάσατε, με κρίνατε και όταν υπηρέτησα ως Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Αυτός είναι ο λόγος που φιλοδοξώ να ασχοληθώ πάλι με τα κοινά, αυτή τη φορά από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.

Σας καλώ να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας στη Νέα Ιόνιο Πολιτεία με υπ. Περιφερειάρχη τον κο Σπύρου. Έναν ρεαλιστή, εργατικό και με … χαμόγελο στα χείλη άνθρωπο και με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον κο Βερύκιο, έναν δικό μας άνθρωπο.

Σας παρακαλώ την διάθεση μου να βοηθήσω από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου να την θεωρήσετε δεδομένη και ειλικρινή.

Τέλος, γιατί ο κος Σ. Σπύρου; WHY NOT THE BEST?

Βασίλειος Μελάς
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος ΜηχανικόςΕπιχειρηματίας
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Νέα Ιόνιος Πολιτεία

 

 

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά στους Σκάρους
Επόμενο άρθροΝίκος Μαργέλης: Στόχοι – Υποχρεώσεις – Καθήκοντα μας