Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τα…βατραχο-νιτζάκια

Τα…βατραχο-νιτζάκια

0

Eπιχείρηση “Διάσωση βατραχιών”

Πέμπτη 31 Μαρτίου, μόλις σχόλασαν από το σχολείο, η Ελευθερία (5 ετών), ο Ανέστης (4) και ο Θεοδόσης (8), έβαλαν μπροστά την επιχείρηση “ΔΙΑΣΩΣΗ ΒΑΤΡΑΧΙΩΝ”!

Έβαλαν τα γάντια τους, πήραν απόχες, κουτιά και οπλισμένοι με πολλή υπομονή μπήκαν στην άδεια πισίνα ξενοδοχείου στην Λυγιά στην Λευκάδα για να μαζέψουν τα εγκλωβισμένα βατραχάκια τα οποία σε λίγο δεν θα είχαν πώς να επιβιώσουν και θα πέθαιναν.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γιατί τα βατράχια ήταν άγρια και πονηρά. Πήδαγαν από εδώ και από εκεί και δύσκολα κάθονταν στο κλουβάκι. Ο ένας τα μάζευε με την απόχη, και οι άλλοι δύο πρόσεχαν να μην ξαναφύγουν. Το τελευταίο, το πιο μεγάλο, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ δυνατό και με ένα πήδημα ξαναβούταγε στο νερό. Τα βατραχο-νιντζάκια όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μαζέψουν όλα τα βατραχάκια, συνολικά πάνω από 30!

Ύστερα από λίγη ώρα και μετά άπό διαδρομή γεμάτη βατραχοκρωξίματα, τα τυχερά πλασματάκια βρέθηκαν έκπληκτα στο νέο τους σπίτι.

Δειλά δειλά, βγήκαν από το κουτί, πήδηξαν στα χορταράκια και με ενθουσιασμό βούτηξαν για πρώτη φορά στα νερά του Άη Γιάννη. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟ-ΝΙΝΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1    

Πηγή : http://lawslefkada.gr

Προηγούμενο άρθροΝικητής και στο φιλικό ο Τήλυ
Επόμενο άρθροΕκλογές Ε.Ε.Τ,Ε.Μ