Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μετεκλογικά βουλευτικά καμώματα

Μετεκλογικά βουλευτικά καμώματα

0
winner

winner

And the winner is ?

Δεν υπάρχει νικητής παρά μόνο ηττημένοι. Αυτό αποδεικνύουν καθημερινά όλοι όσοι κλήθηκαν με τα «μεγάλα» ή έστω και μικρά ποσοστά τους να προσπαθήσουν να βρουν έναν κοινό παρανομαστή. Τελικά δεν υπάρχει. Δεν μας βγαίνουν τα κουκιά να κυβερνηθούμε, όσες φορές και αν τα μετρήσουμε. Όπως επίσης δεν μας βγαίνουν τα κουκιά όσον αφορά στο ποιος είναι τελικά βουλευτής Λευκάδας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Οι πολίτες παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την μετεκλογική μάχη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ξεκίνησε σήμερα η επανακαταμέτρηση που είχε ζητήσει ο κος Ξ. Βεργίνης.

Επιφανείς δικαστικοί του Πρωτοδικείου Λευκάδας μέτρησαν και έλεγξαν όλα τα ψηφοδέλτια από όλα τα εκλογικά τμήματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα στον έλεγχο που διεξάγεται δίνεται στα ψηφοδέλτια που έχουν χαρακτηριστεί άκυρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής ο έλεγχος διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο. Έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν όχι μόνο σε αμφισβήτηση αλλά ακόμα και σε ανατροπή του αποτελέσματος.

Η επίσημη ανακήρυξη του βουλευτή Λευκάδας από το Πρωτοδικείο αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Ο κος Βεργίνης σκοπεύει να προσφύγει στο εκλογοδικείο όπου θα γίνει εκ νέου καταμέτρηση και περαιτέρω διερεύνηση των ψηφοδελτίων. Όπως όλα πλέον σε αυτή την χώρα προφανώς η υπόθεση δεν θα λήξει τόσο σύντομα. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα φαίνεται ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά…..

Κατερίνα Μεσσήνη

{jcomments on}

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο του Σπύρου Καρβούνη για τις εκλογές
Επόμενο άρθρο23 κενά ασφαλείας έκλεισαν τα τελευταία updates της Microsoft