Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Γκάλοπ στην Λευκάδα για το χαράτσι (Βιντεο)

Γκάλοπ στην Λευκάδα για το χαράτσι (Βιντεο)

1
6-12-2011 1-45-37

6-12-2011 1-45-37

Δείτε τι απάντησαν οι συμπολίτες μας στο γκάλοπ

Την πήραμε και την 6η δόση, τώρα ξεκινά ο χορός για την 7η και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις με την τρόικα για το νέο οικονομικό πρόγραμμα θα ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου και θα οδηγήσουν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη σύνταξη νέου Μνημονίου, το οποίο θα τεθεί στην κρίση του Κοινοβουλίου τον Ιανουάριο. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα προσπαθούν οι επαγγελματίες να μην χάσουν την ελπίδα και να πουλήσουν σε όσους ακόμα αντέχουν λίγο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Από την άλλη οι πολίτες συνεχίζουν τον αγώνα στους δρόμους, αντιδρούν στις περικοπές σε δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις.

Μπορεί να πλησιάζει η ώρα το σπίτι και εμείς να αλλάξουμε διάθεση, να χαρούμε τα Χριστούγεννα και να στολίσουμε το σπίτι, όπως όμως όλα δείχνουν φέτος σε πολλά σπίτια οι γιρλάντες, τα λαμπάκια και τα κεριά θα παραμείνουν στα κουτιά. Εκρηκτική θα είναι η ατμόσφαιρα φέτος και όχι εορταστική. Η μια έκτακτη εισφορά μετά την άλλη δεν αφήνει τους πολίτες να πάρουν ανάσα, να σηκώσουν κεφάλι. Κόβουν από όπου μπορούν, ψάχνουν τρόπους και πατέντες να γλυτώσουν από τα χαράτσια.

Βουνό οι πινακίδες που καταθέτουν οι πολίτες και στην Λευκάδα στην εφορία προκειμένου να γλυτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας!! Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ολοένα και λιγότερο καταφέρνει να εισπράξει και να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα που επιβάλλουν ΔΝΤ και Ευρωζώνη. Είναι επίσης προφανές ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο χαράτσι.

Εμείς ρωτήσαμε τους Λευκαδίτες: Χαράτσι ναι ή ου;

Κατερίνα Μεσσήνη

gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια από τη Ζαϊρα
Επόμενο άρθροΔήλωση για την νίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου