Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Με χρώμα οι δρόμοι

Με χρώμα οι δρόμοι

0

Και νέα αίθουσα συνεδριάσεων βαρέων βαρών

Δημοτικά Συμβούλια XXL!!!
Σήμερα ανακάλυψα την αίθουσα που θα πραγματοποιούνται στο μέλλον οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Πραγματικά εντυπωσιακός ο χώρος, πολύ μεγάλος, φωτεινός, με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.  Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπαρχει ακόμα ο απαραίτητος εξοπλισμός! Μόνο τα απολύτως απαραίτητα επιτρέπει ο Καλλικράτης, μάλλον θα την «βγάλουνε» με τα παλιά…

Ας φρεσκαριστούμε λίγο…
Η πόλη έχει ανάγκη από ένα «Extreme Make over» επειδή όμως δεν υπάρχουν χρήματα θα την βγάλουμε με φρεσκαρίσματα. Έτσι λοιπόν λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν έγινε και ένα φρεσκάρισμα στις διαβάσεις πεζών. Καλό είναι όμως να φρεσκάρουμε και λίγο την μνήμη μας διότι οι γραμμές αυτές δεν αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο του οδοστρώματος. Η καθημερινότητα έχει δείξει ότι είτε το αγνοούμε είτε δεν το γνωρίζουμε: Αρα άλλη μια φορά: Διαγράμμιση διαβάσεως πεζών: Oι πεζοί που κινούνται σε αυτές έχουν προτεραιότητα έναντι των οχημάτων!!!
Καλό Καλοκαίρι!

Θα τηρηθεί ο νόμος κατά γράμμα!!
Την Τέταρτη θα ληφθεί απόφαση για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παράλιας. Ένα θέμα το οποίο από πέρσι δημιούργησε πολλά προβλήματα ειδικά στην πολυσύχναστη παραλία του Καθίσματος. Βέβαια το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την παραλία του Καθίσματος, πρέπει να βρεθεί επιτέλους μια φόρμουλα για όλο το νησί.

Έχουμε αναφερθεί τελευταία αρκετές φορές στο θέμα αυτό διότι απασχολεί πολύ τους πολίτες και τους επαγγελματίες.  Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Κώστας Αραβανής θα τηρήσει το νόμο κατά γράμμα. Θα υπάρξουν δυο απευθείας αναθέσεις σε ιδιοκτήτες μαγαζιών στο Κάθισμα και 3 θέσεις της παράλιας θα βγουν σε δημοπρασία.

Ποιοί θα πάρουν και πόσες ομπρέλες και το ποιό σημαντικό από όλα: Θα έχουμε επιτέλους έσοδα ως Δήμος Λευκάδας από όλη αυτή την ιστορία; Από την εκμετάλλευση δηλαδή των παραλιών μας από τους ιδιώτες; Ένα είναι σίγουρο, όλοι οι επαγγελματίες περιμένουν πώς και πώς τις αποφάσεις και πολύ φοβάμαι ότι το θέμα θα μας απασχολήσει και φέτος έντονα…
To be continued
K.M.

Προηγούμενο άρθροΑγορά ελαιόλαδου από την GRECOLIO
Επόμενο άρθροΤα ζώδια απο τη Ζαϊρα