Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Ευτύχης Ζουριδάκης στον Prisma 95,1

Ο Ευτύχης Ζουριδάκης στον Prisma 95,1

0
eytyxis2

eytyxis2

Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές.

Στον Prisma 95,1 μίλησε ο αντιδήμαρχος Λευκάδας Ευτύχης Ζουριδάκης κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της παράταξης του Δημάρχου Αραβανή και αποκαλύπτοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Όσον αφορά την απόφαση του Δημάρχου Λευκάδας να μην κατέβει στις εκλογές δήλωσε με νόημα: «Ο κ.Αραβανής βιάστηκε, σεβαστή βέβαια η απόφαση του. Στα 3 χρόνια της θητείας του κατάφερε να «νοικοκυρέψει» τον δήμο και να τον βάλει σε μια τάξη, παρόλο που η θητεία είναι πολύ μικρή ώστε να υλοποιηθούν όλες οι αλλαγές. Πήραμε γενναίες αποφάσεις και αναλάβαμε ένα δήμο με έλλειμμα 12.0000.0000 ευρώ με συγχώνευση 5 πρώην δήμων και 2 νησιών, αυτός ο καλλικρατικός δήμος δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Παράλληλα ψηφίσαμε δάνειο ύψους 7.700.000 ώστε να πάρει ο κόσμος τα χρήματα του όπως και οργανώσαμε την οικονομική υπηρεσία. Πάντως εμείς θα συνεχίσουμε τη θητεία μας μέχρι τον Αύγουστο , ώστε να φέρουμε εις πέρας το έργο που μας ανέθεσαν οι δημότες μας.» «Το μόνο λάθος που κάναμε είναι ότι δεν προβάλαμε το έργο μας», κατέληξε.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Πραξιτέλη Σούνδια, την οποία όπως είπε στηρίζει και εύχεται να φτάσει μέχρι τέλους.

Στο τέλος συμπλήρωσε πως αν δεν καταφέρει ο κ. Σούνδιας να κατέβει με τον συνδυασμό του θα στηρίξει οποιονδήποτε έχει όραμα, εμπειρία και τη δυνατότητα να πάει τη Λευκάδα ένα βήμα παραπέρα από εκεί που την αφήσουμε εμείς, δηλώνοντας παρών.

Προηγούμενο άρθροΙερά πανήγυρις Αγίου Χαραλάμπους
Επόμενο άρθροΔέκα χρόνια Facebook