Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Ποδόσφαιρο…ώρα μηδέν

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Ποδόσφαιρο…ώρα μηδέν

0

ee21f52dcc712e65de16abb807abe17f_L

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου δε χορηγεί άδειες λειτουργίας στα γήπεδα Σφακιωτών, Αγίου Πέτρου και Σύβρου!

«Χειρόφρενο» μέχρι νεοτέρας στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ποδόσφαιρο… τέλος. Το atpreveza επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κ. Θωμά Κάρτσακλα, ο οποίος μας ανέφερε: «Δε μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό η ΕΠΟ. Έχει γίνει… ζούγκλα! Αν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν ζωές. Με την ευκαιρία να πω και στους παράγοντες της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας να ηρεμήσουν. Αυτά που έγιναν στην Πλαγιά δεν τιμούν κανένα. Και βεβαίως θα υπάρξουν τιμωρίες. Θα είμαστε αμείλικτοι σε ζητήματα βίας ως διοίκηση της ΕΠΣ. Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές της Πρέβεζας και της Λευκάδας και ας κοιτάξουμε να κάνουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα, που μέχρι τώρα δείχνει να είναι πολύ συναρπαστικό».

Το atpreveza αποκαλύπτει σήμερα τρία έγγραφα, με τα οποία η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου δε χορηγεί άδειες λειτουργίας στα γήπεδα Σφακιωτών, Αγίου Πέτρου και Σύβρου.

Ρωτήσαμε για το θέμα τον κ. Κάρτσακλα, ο οποίος απάντησε: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, αλλά ενδεχομένως και να είναι έτσι. Υπάρχει υπουργική απόφαση να παίξουν εκεί οι ομάδες και θεωρώ πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά δε το λέω και σίγουρα. Είναι ευκαιρία να μάθουν τα σωματεία πως δε δίνει η ΕΠΣ τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων.

Εμείς ως διοίκηση της ΕΠΣ δεσμευτήκαμε και από του χρόνου, καμία ομάδα δεν θα παίζει σε γήπεδο που δεν έχει χόρτο στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Αλλά και η ΕΠΟ έχει πει στην Πολιτεία πως πρέπει να γίνει κατηγοριοποίηση των γηπέδων. Δεν μπορεί να απαιτούνται τα ίδια σε ένα γήπεδο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και σε ένα της Super League.

Αν ισχύσει η μη χορήγηση άδειας, που θα παίξουν οι ομάδες; Δεν υπάρχουν γήπεδα…».

Δείτε τις δηλώσεις και τα έγγραφα στο atpreveza.gr από όπου αντλήθηκε το ρεπορτάζ

Προηγούμενο άρθροΕκδρομή σε Νυμφαίο και Καστοριά
Επόμενο άρθροΚάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας σε απεργία