Αρχική Ειδήσεις Γιάννης Λάζαρης: Η δημοτική αρχή δεν έχει εντάξει ούτε ένα έργο στο...

Γιάννης Λάζαρης: Η δημοτική αρχή δεν έχει εντάξει ούτε ένα έργο στο ΕΣΠΑ

0

giannis-lazaris

Τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, καθώς και το αδιέξοδο που δημιουργείται στην δημιουργία τρίτου πόλου σχολίασε μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λάζαρης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η χώρα μας παραμένει ακόμα σε Μνημονιακό κλοιό, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την φορολαίλαπα και κανείς δεν γνωρίζει την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά το θέμα του τρίτου πόλου, ανέφερε ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω σε αυτή την διαδικασία, με την πλευρά του ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί σε αυτή την κατεύθυνση, λέγοντας ότι ένα κράτος δίχως το μεσαίο χώρο δεν μπορεί να λειτουργήσει, καθώς είναι ο πόλος της ανάπτυξης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι αλλαγές γίνονται από κάτω προς τα πάνω, ενώ είναι λάθος η αντιμετώπιση του ζητήματος για το ποιος θα ηγείται.

Πρέπει να υπάρξει ένα σωστό αφήγημα στον κόσμο, με δημοκρατικά χαρακτηριστικά και ας επιλέξει, ανέφερε. Ο ίδιος ανέφερε ότι οι κωλυσιεργίες είναι χάσιμο χρόνου αυτή την στιγμή, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη   η δημιουργία μιας εθνικής ευθύνης να βγούμε από την κρίση.

Όσον αφορά την Δημοτική Αρχή, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει τίποτε για να έρθει η ανάπτυξη, καθώς χάλασαν την συμφωνία για τα σκουπίδια και δεν έχουν εντάξει ούτε ένα πρόγραμμα στο ΕΣΠΑ, ούτε καν το κομμάτι του δρόμου από το αεροδρόμιο προς την Λευκάδα, κάτι που η Δημοτική Αρχή έπρεπε να το έχει σημαία.

Όσον αφορά το θέμα της ύδρευσης η μόνη λύση είναι η ΕΥΔΑΠ με το νερό ακόμα στην Αθήνα να είναι το πιο φθηνό αγαθό και το διαχειρίζεται μια χαρά.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροTaekwon-Do: Το πτυχίο του Διεθνούς Εκπαιδευτή στον Καββαδία Ευστάθιο
Επόμενο άρθροH σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσουκαλάδων