Αρχική Ειδήσεις Οι Εγκρεμνοί στις 10 ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου

Οι Εγκρεμνοί στις 10 ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου

0

egkremnoi

Το καλοκαίρι έφθασε και όλοι ψάχνουν να επισκεφθούν μια όμορφη παραλία προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο από την καταπίεση στη πόλη. Η Μεσόγειος μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες αυτή τη δυνατότητα μιας και έχει πανέμορφες παραλίες, ιδανικές για διακοπές. Φυσικά η χώρα μας δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα.

Αυτές είναι οι  τρεις ελληνικές παραλίες που συμπεριλαμβάνονται στις 10 πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου:

Εγκρεμνοί στη Λευκάδα

egkremnoi

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα φίλτρο. Όποιος επισκεφτεί τη Λευκάδα και συγκεκριμένα τη παραλία Εγκρεμνοί θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα καταγάλανα νερά. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού και παρά την απομακρυσμένη θέση της- είναι δύσκολη η πρόσβαση της- είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες.

Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο

nauagio

Ένα ναυάγιο που συνέβη το 1982 έδωσε το όνομα της σε μια απομονωμένη παραλία της Ζακύνθου όταν το πλοίο ξεβράστηκε σε αυτή. Όποιος θέλει να επισκεφθεί αυτή τη διάσημη παραλία της Ζακύνθου μπορεί να το κάνει μόνο δια θαλάσσης ή ελικοπτέρου. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία, η οποία περιβάλλεται από εντυπωσιακά ασβεστολιθικά βράχια.

Ελαφονήσι στη Κρήτη

elafonisi

Το Ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού Χανίων της Κρήτης και είναι γνωστό για τις μικρές νησίδες με την πολύ λευκή ψιλή άμμο. Πρόκειται για ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται 200 μέτρα μακριά από την ακτή. Ανάμεσα τους υπάρχει μια λιμνοθάλασσα βάθος ενός μέτρου.

Δείτε τις υπόλοιπες εντυπωσιακές παραλίες της Μεσογείου [εδώ]

Προηγούμενο άρθροΟ Νίκος Καλογερόπουλος καλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας
Επόμενο άρθροΔεν θα κάνει πάρτι φέτος η Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό