Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ίωνες Αγ. Νικολάου – ΠΑΣ Αίας Αμφιλοχίας: 1 – 1

Ίωνες Αγ. Νικολάου – ΠΑΣ Αίας Αμφιλοχίας: 1 – 1

0

pa

Του Ανταποκριτή μας Χρ. Κάτσενου.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγ.Νικολάου Βόνιτσας, διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αίαντα Αμφιλοχίας. Μοιρασμένο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με πολλές αλλαγές που βοήθησαν τους δύο προπονητές να βγάλουν τα συμπέρασματα τους. Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Αμφιλοχίας στο 25′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αυγέρη και ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στο 45′ λεπτό ο Χριστοδούλου. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Αμφιλοχίας λειτουργεί ως φυτώριο και προωθεί τους παίκτες προς Αμφίλοχο -Παναιτωλικο. Η Διοίκηση του Αίαντα έκλεισε την μέρα της με καφεδάκι στο κέντρο της Λευκάδας και δείπνο σε εστιατόριο της Λυγιάς.

Ίωνες:(Φούντογλου) Καββαδίας,Γρίβας,Νιάφας,Γκατσούδης,Χριστοδούλου Λ.,Φούντογλου,Ρέτσης,Σπανός,Κυριακίδης,Χριστοδούλου Σ.,Καταγής,Καραμπέτσος,Καρασαβίδης ,Χριστοδούλου Ν.,Τσάβος,Τσούτσης,Χότζα,Αρμίρ.

Αίας:(Μαλτέζος) Λίντας,Μπαλτζόης,Μπάρκας,Αρμύρας,Κάτσενος,Φακίτσας,Βούλγαρης,Παππάς,Δράκος Β.,Αυγέρης,Τσούκας,ΔράκοςΧ., Πιπιρίκος,Ζαχαράκης

Υ/Γ: Ο Πας Αίας Αμφιλοχίας ευχαριστεί τους Ίωνες για την άψογη φιλοξενία και τους προσκαλεί για τον επαναληπτικό αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Αμφιλοχίας.

Προηγούμενο άρθροΆρης Βεζενές: Η διαδρομή του σπουδαίου Έλληνα σεφ από το Σικάγο στο Μεγανήσι και μετά στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΘέσεις εργασίας στη Λευκάδα (11-20 Σεπτεμβρίου 2015)