Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Κεντρικές ομιλίες υπ. βουλευτών στην Λευκάδα

Κεντρικές ομιλίες υπ. βουλευτών στην Λευκάδα

0

lefkada_ekloges_2015

Την εβδομάδα αυτή τα περισσότερα κόμματα θα πραγματοποιήσουν τις κεντρικές τους ομιλίες στην Λευκάδα. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που μας έχουν σταλεί:

 

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 7:00μ.μ στο ξενοδοχείο “Lefkas” ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσής Αυγής Λευκάδας θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή, τον κο Ντάικο Κώστα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Θα ακολουθήσουν ομιλίες των υποψηφίων του Νομού Λευκάδος κας Βόγλη Δέσποινας και κου Κολογγιού Χρήστου.

 

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο “Lefkas” θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία των υπ. βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το Νομό Λευκάδας. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Άννα Καραμάνου, πρ. Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωάννης Λάζαρης, Νικόλαος Πεντεσπίτης, Σταύρος Σκλαβενίτης.

 

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Γρηγόρης, Χρήστος Παπαδόπουλος και Δάφνη Σφέτσα.

 

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο “Lefkas” στις 7:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία των υπ. βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειου Μελά, Θανάση Καββαδά και Κώστα Σταματέλου.

Προηγούμενο άρθροΣχετικά με το διαγωνισμό ενοικίασης του ξενοδοχείου “Ionion Star”
Επόμενο άρθροΒασίλης Μελάς: Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα