Αρχική Ειδήσεις Κώστας Σέρβος στον Prisma 91,6: Χρειαζόμαστε μεγαλύτερες ποσότητες νερού-πρέπει να κάνουμε οικονομία

Κώστας Σέρβος στον Prisma 91,6: Χρειαζόμαστε μεγαλύτερες ποσότητες νερού-πρέπει να κάνουμε οικονομία

0

servos

Το πρόβλημα υδροδότησης της Λευκάδας είναι ιδιαίτερα οξυμένο τους καλοκαιρινούς μήνες κάτι το οποίο γνωρίζει η Δημοτική Αρχή φροντίζοντας να ενισχύσει ένα παλαιωμένο δίκτυο με πολλούς τρόπους ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σέρβος μιλώντας στον Prisma 91,6 ανέφερε ότι η ποσότητα νερού που φτάνει από τον Λούρο αυτό το καλοκαίρι είναι η ίδια με πέρυσι, ωστόσο έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβαρύνει την κατάσταση.

Ο κύριος Σέρβος ανέφερε ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερες ποσότητες νερού ή να κάνουμε οικονομία στο νερό και να περιοριστεί ο ανεξέλεγκτος ποτισμός σε κήπους και χωράφια.

Μάλιστα έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν το δίκτυο των Τσουκαλάδων ήταν βουλωμένο και το ένα τρίτο του χωριού να λαμβάνει ελάχιστες ποσότητες νερού, μετά από υπερπροσπάθεια να εντοπιστεί, μόλις η βλάβη αποκαταστάθηκε, συγκεκριμένος πολίτης το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πλύνει το αυτοκίνητο του. Έλεος ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να πάρουμε μεγαλύτερες ποσότητες νερού από τις πηγές αυτό χρειάζεται να εξεταστεί με την Λευκάδα αυτή τη στιγμή ωστόσο να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΠανηγυρίζει ο Ι.Ν. του Παντοκράτορα στην κεντρική αγορά της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ημεδαπού στην Λευκάδα