Αρχική Ειδήσεις Μάκης Μελάς: Το Ionion Star θα έχει την τύχη του τουριστικού περιπτέρου...

Μάκης Μελάς: Το Ionion Star θα έχει την τύχη του τουριστικού περιπτέρου στο Κάστρο

0

ionian star

Με το βλέμμα στραμμένο στην Γενική συνέλευση του ΤΑΟΛ στις 23 Μαΐου, καθώς εκεί θα ζητηθεί και η νομική εμπλοκή που κρατάει κλειστό το Ionian Star, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και εξέφρασε την βούληση να το λειτουργήσει ο συναιτερισμός, καθώς η πλευρά του Βούλγαρου Επενδυτή απέσυρε το ενδιαφέρον της και η οικονομική αιμορραγία  είναι δυσβάσταχτη  για τον συναιτερισμό.

Ο Μάκης Μελάς μίλησε στον Prisma 95,1 για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς στο ΔΣ  αποφασίστηκε μετά την πίεση των αντιπροσώπων όπως είπε, να συγκληθεί Γενική Συνέλευση .

Πρώτο μέλημα είναι να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι ότι έχουν συσσωρευτεί ζημιές πάνω από 150.000 ευρώ από την ενέργεια της Διοίκησης να κλείσει το Ionian Star, ανέφερε.

Επίσης η γενική συνέλευση θα ασχοληθεί και με το αν μπορεί το Ξενοδοχείο να λειτουργήσει και κάτω από ποιες συνθήκες.
Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο προτάθηκε το ξενοδοχείο να το ανοίξει ο συνεταιρισμός, ενώ σύμφωνα με τον κύριο Μελά, ειπώθηκε και η νέα ονομασία Ionian star-Ξενία, με τον ίδιο να λέει ότι και τα δυο ονόματα είναι κατοχυρωμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Στην συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και ο άλλος μεσεγγυούχος Γιάννης Αργυρός, έλαβαν επιστολή, στην οποία και ζητείται να παραδώσουν τα πράγματα στον συνεταιρισμό.

Στην συνάντηση που είχαν ο κύριος Λιβιτσάνος τους είπε να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να πάρει τα πράγματα του Ξενοδοχείου το ΤΑΟΛ, με τους ίδιους είτε να παρατηθούν, ή να συναινέσουν στην απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με τον κύριο Μελά, όλα αυτά τα χρησιμοποιεί ο πρόεδρος για να κοροϊδεύει το συμβούλιο και του υπόλοιπους, καθώς δεν επιτρέπεται η χρήση πραγμάτων που είναι υπό μεσεγγύηση από καμία πλευρά.

Σύμφωνα με τον κύριο Μελά το ξενοδοχείο δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς ακόμα υπάρχει ενεργός αριθμός φορολογικού μητρώου από την Ionion Star, σήμα του ΕΟΤ δεν μπορεί να παρθεί καθώς ήδη το κατέχει η εταιρεία που είναι υπό έξωση με τον σκοπό του προέδρου να είναι στην κατεύθυνση του να τους πείσει να παραιτηθούν, να υπάρξει ένα νομικό κενό για να κάνει ρεσάλτο η διοίκηση στο Ionian Star, για να μπορέσει να το ανοίξει, τάζοντας δουλείες στους εργαζόμενους.

Το ξενοδοχείο θα καταντήσει σαν το τουριστικό περίπτερο στο κάστρο και το λέω αυτό με θλίψη, ανέφερε, καθώς το ΤΑΟΛ θα οδηγηθεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκη Λευκάδας: Ανανέωση για Δουβίτσα-Βαφειά
Επόμενο άρθροΠροσκύνημα στο νησάκι του Αγίου Νικολάου (video)