Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Μεγάλος νικητής o Τηλυκράτης στον αγώνα μπαράζ με τον Πανλευκάδιο

Μεγάλος νικητής o Τηλυκράτης στον αγώνα μπαράζ με τον Πανλευκάδιο

0

tili

Δίκαιη επικράτηση του Τηλυκράτη που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 05/04/15 και ώρα 4:30 μ.μ ο αγώνας ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>> για την οριστική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στο Α’ τοπικό.

 

Η ομάδα του Πολίτη πήρε μια σημαντική νίκη με 2-0 και μαζί με αυτή και τη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και έτσι θα αντιμετωπίσει την Μ. Πέμπτη στην έδρα της τον Απόλλων Πάργας για τα μπαράζ με σκοπό την άνοδο στη Γ Εθνική.

tili3

 

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπου στα πρώτα 15λεπτά οι 2 ομάδες μοιράζονταν φάσεις και εντυπώσεις. Στο 12ο λεπτό ο Πανλευκάδιος έχασε μια κλασική ευκαιρία με τον Κοκόλη να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 14ο λεπτό ο Τηλυκράτης απείλησε με τον  Τρανουλίδη να αποκρούει θεαματικά. Τη λύση έδωσε ο Μακρυγιάννης στο 20ο λεπτό, όπου με φοβερή ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-0 για την ομάδα του, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης διπλασίασε τα τέρματά του στο 55ο λεπτό με τον Καλογέρη να κατευθύνεται σε πανηγυρισμούς στην κερκίδα των φιλάθλων, που παρά τον βροχερό καιρό δώσανε δυναμικό παρών. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανλευκάδιο στο 75ο λεπτό όταν ο Ορφανός στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Μετά το γκολ ο Πανλευκάδιος έψαχνε λύσεις και προσπαθούσε να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Τηλυκράτη να συνεχίζει να κυριαρχεί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και να φεύγει νικητής από το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

tili1

Διαιτητής: Νίκος Μπαΐλης

Βοηθοί Διαιτητή :Κώστας Ποντίκης – Φραγκούλης Παύλος

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ : ΣΚΙΑΔΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΛΟΥΖΙ, LUZI, ΚΑΤΑΓΗΣ Σ., ΠΕΡΣΤΕΡΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Π. (ΣΑΝΤΑΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. (ΓΑΖΗΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Γ. (ΚΟΥΡΤΗΣ)

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΗ, CELAJ (ΠΕΤΟΥΣΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΛΑΧΟΣ, ΦΛΟΥΔΑΣ (ΚΟΚΟΛΗΣ), ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Τ., ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ,ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο prevezatoday.gr από όπου αντλήθηκε το ρεπορτάζ.

7 24 48 60

tili2

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠροσβάσιμη σε άτομα με ειδικές ανάγκες η εκκλησία της Βασιλικής