Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νίκη Λευκάδας: Νίκησε στα Γιάννενα(67-51), περιμένει τους Τιτάνες για το παιχνίδι της...

Νίκη Λευκάδας: Νίκησε στα Γιάννενα(67-51), περιμένει τους Τιτάνες για το παιχνίδι της ιστορίας της

0
nikilefkadas

nikilefkadas

Η Νίκη Λευκάδας, πέτυχε την εκτός έδρας νίκη στα Γιάννενα με 67-51 απέναντι στην τοπική ομάδα και πλέον περιμένει την επόμενη αγωνιστική τους Τιτάνες Δράμας στο παιχνίδι της Ιστορίας της, καθώς με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στην Α1.

«Φορτσάροντας» στην τρίτη περίοδο η Νίκη Λευκάδας διατήρησε το αήττητο καθώς επικράτησε στα Γιάννινα του τοπικού ΠΑΣ με 51-67. Οι παίκτριες από το νησί του Ιονίου δεν ήταν αυτές που έπρεπε στην αρχή, όμως με εντυπωσιακή άμυνα στο χρονικό σημείο που προαναφέραμε πήραν εύκολα τη νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική, η Νίκη Λευκάδας που έχει 19 στα 19 υποδέχεται του Τιτάνες Δράμας στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής και με νίκη σφραγίζει την άνοδο της στην Α1.

Ωστόσο ο Νίκος Δουβίτσας είχε πολλά παράπονα από τις παίχτριές του: Ήμασταν τραγικοί
στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Με τέτοια άμυνα και μυαλά δεν πάμε πουθενά. Ενώ, έκλεισε την δήλωσή του, αφήνοντας τα πάντα ρευστά για το μέλλον: Εγώ σαν Νίκος Δουβίτσας, αν συνεχιστεί η συμπεριφορά κάποιον παιχτριών να είναι αυτή που είναι δεν έχω θέση σε αυτή την ομάδα.

Δεκάλεπτα: 16-19, 32-29, 35-47, 51-67
Διαιτητές:  Χρυσάφης-Τσιρόγλου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 14(2), Θωμά 6, Σαρηγιαννίδου 12(1), Μεντεσίδου 8(2), Παπαδιά, Τσακτσίρα, Λαδοπούλου, Παπαδιαμάντη 3, Παπαδοπούλου 4, Γιοπίτσα 4, Βαλάκου.
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Δουβίτσας-Βαφειάς): Χαιριστανίδου 21, Αργυρού 7, Τζίμπο, Κανταρά 13(1), Μπαλλά 2, Κρητικού 5(1), Ψυχογιού 10(1), Σταματέλου, Μοσχοπούλου 6, Καββαδία 3(1).

– See more at: lefkadasportnews.gr

 

Προηγούμενο άρθροΗ ζωτική ανασεμιά της ντοπιολαλιάς
Επόμενο άρθροΗ Αλίκη Καγιαλόγλου στην ARTηρία