Αρχική Ειδήσεις Ο Σπύρος Αρβανίτης μιλάει για το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας

Ο Σπύρος Αρβανίτης μιλάει για το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας

0
spyros-arvanitis

spyros-arvanitis

O αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, Σπύρος Αρβανίτη μίλησε στον Prisma 95,1 με αφορμή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Λευκάδας και τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή.
Όπως ανέφερε, στόχος του πνευματικού κέντρου είναι να αναλάβει ρόλο συντονιστή των εκδηλώσεων, χωρίς να δρα ανταγωνιστικά προς τα άλλα σωματεία και να συντονίζει τις εκδηλώσεις ώστε να μην συμπίπτουν οι ημερομηνίες και να υπάρχει μια καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμός .
Όσον αφορά τα οικονομικά υπογράμμισε ότι, «Δυστυχώς τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά και δεν ευνοούν τις συνθήκες, ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι πολιτιστικές δραστηριότητες , ωστόσο ο δήμαρχος ενέταξε στον προϋπολογισμό του πνευματικού κέντρου ποσό ύψους 170.000 ευρώ, από την επιχορήγηση του δήμου. Το χρηματικό ποσό θα διατεθεί για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και την κάλυψη οφειλών του πνευματικού κέντρου, το οποίο λειτουργεί με πίστωση.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον εθελοντισμό, ο οποίος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για κάθε εκδήλωση που υλοποιείται …
Το πνευματικό κέντρο δήλωσε ο κ. Αρβανίτης σκέφτεται μέσα Γενάρη να καλέσει τον κόσμο σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με θέμα τον εθελοντισμό και τη βοήθεια ώστε να δημιουργήσει τμήμα εθελοντών.

 

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπών διακινητών στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΕορταστικό ωράριο λειτουργίας Εμπορικών καταστημάτων & S/M