Αρχική Top Stories Ο Τηλυκράτης πρωταθλητής του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Π-Λ

Ο Τηλυκράτης πρωταθλητής του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Π-Λ

0

DSC_0300

ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2015

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ένωσή μας διοργάνωσε Προπαιδικό  Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο Πρωτάθλημα αυτό έλαβαν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2003-2004 (11-12 ετών).

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο γύρους.  Πήραν μέρος δέκα(10) Ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο (2) Ομίλους. Κάθε όμιλος απαρτίζονταν από πέντε(5) Ομάδες. Οι ομάδες κάθε ομίλου ήταν οι παρακάτω.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ    

– Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
– Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α’
– ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
– Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2004
– Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ  

– ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ
– Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014
– Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Β’
– Α.Ο. ΡΙΑ
– Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Ο τελικός πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΝΕΟΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014» και Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Α΄) διεξάχθηκε στη Λευκάδα στο Γήπεδο Σφακιωτών στις 21-06-2015 και μετά από ένα ωραίο αγώνα, πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε ο «Α.Ο. ΝΕΟΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014».

Ακολούθησαν οι απονομές ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι παίχτες της πρωταθλήτριας ομάδας σε μια έμπρακτη απόδειξη του «ευ αγωνίζεσθε»  συνεχάρησαν και αγκάλιασαν τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Θανάση Καββαδά, προς νικητές και ηττημένους μίλησε στις καρδιές των παιδιών και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα των ηττημένων, αφού λιλιπούτειοι παίκτες της Α.Ε. Πρέβεζας, βούρκωσαν. Η ομιλία του κ. Καββαδά τους έδωσε θάρρος, μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ τους προέτρεψε να συνεχίσουν τη δουλειά και δεν θα αργήσει η στιγμή που οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Τα λόγια του, ήταν βάλσαμο για τη στενοχώρια τους. Άνθρωποι σαν τον Θανάση Καββαδά, που έχουν μοναδικό στόχο στη ζωή τους, να προσφέρουν, αποτελούν κόσμημα ανεκτίμητης αξίας, για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό γενικότερα και τον πολιτισμό! Μπράβο Θανάση!

Πηγή: www.tomistinenimerosi.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση φορέων για την υγεία
Επόμενο άρθροΠοδηλατικός Γύρος Μεγανησίου