Αρχική Ειδήσεις Ο Βασ. Αραβανής στον Prisma 91,6: Ήταν μεθοδευμένη η επέλαση των φιλάθλων...

Ο Βασ. Αραβανής στον Prisma 91,6: Ήταν μεθοδευμένη η επέλαση των φιλάθλων του ΠΑΟ

0

vasilis-aravanis

Ο επικεφαλής της παράταξης “Mαζί για την Λευκάδα μας” και ιδιοκτήτης του Ionion Star Βασίλης Αραβανής, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για για το αν έπρεπε να διεξαχθεί στη Λευκάδα το Final Four, λέγοντας ότι κατά τη γνώμη του  η Λευκάδα έπρεπε να το διοργανώσει.

‘Όσο  αναφορά για το πώς έγιναν τα επεισόδια,  είπε  ότι είναι γνωστή η παράλειψη, της αστυνομικής διεύθυνσης -όχι της Λευκάδα-, θεωρώντας ότι  ότι το θέμα προχωράει σε πολιτικό επίπεδο, καθώς κάποιοι έχουν ευθύνη για τα επεισόδια, ενδεχομένως έχουν ευθύνη και οι πολιτικοί προϊστάμενοι, καθώς ήταν τόσο οφθαλμοφανές αυτό που επρόκειτο να γίνει, ώστε στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης θα μπορούσαν  να παρθούν και να μη γίνουν τα γεγονότα που συνέβησαν.

Όσον αφορά την δημοτική αρχή, ανέφερε ότι είναι ο τελευταίος που θα την στήριξη, την στηρίζει εκεί που πρέπει, διευκρινίζοντας, ότι  ούτε ο δήμαρχος μπορεί να γίνει σερίφης,  ούτε η δημοτική αρχή  καουμπόηδες, καθώς τα θέματα ασφάλειας εφόσον είναι ρυθμισμένα έπρεπε να πάνε ρολόι και κατά τις τρεις μέρες του Final Four.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο Ionion Star, είχε ζήτηση, από ένα πρακτορείο έγκυρο, το οποίο διαβεβαίωσε για την ποιότητα των ανθρώπων που θα έρθουν, τηρήθηκαν όλα τα σχετικά που ειπώθηκαν στο Δήμο όσον αφορά την ασφάλεια όπως ταυτότητες, ΑΜΚΑ, εισιτήρια  και ήρθαν κάποια άτομα τα οποία όντως αποδείχτηκε ότι ήταν άψογα στην συμπεριφορά τους.

Ο κύριος Αραβανής υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί ντροπή να μην παρθεί το Final Four,  εφόσον ελέγξουμε τα βασικά για την ασφάλεια, επειδή υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων δηλαδή τι πρέπει να γίνουμε ρατσιστές;, ανέφερε.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί από τον εργάτη, τον αγρότη, τον εφοπλιστή, τον βιομήχανο, απλώς ελέγχει κάποια στοιχειώδη πράγματα. Τα εγκληματικά στοιχεία δεν είναι μόνο σε απλά παιδιά, καθώς μπορεί να μείνει και κάποιος εφοπλιστής και να είναι έμπορος ναρκωτικών.

Ο κύριος Αραβανής υπογράμμισε ότι είναι θαύμα που δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς ενδεχομένως θα μπορούσαν να χαθούν ανθρώπινες ζωές, σε ορισμένα δωμάτια έριξαν πέτρες, μολότοφ ενώ ίδιος θεωρεί σύμπτωση και μεγάλη τύχη που δεν υπήρξε ατύχημα.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο γιος του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν στην ρεσεψιόν και του ζήτησαν μαχαίρια, ενώ είπε ότι υπήρξαν κάποια άτομα εκτός ξενοδοχείου 20 περίπου τον αριθμό, τα οποία είναι απ’ ότι φάνηκε ήταν Ολυμπιακοί και δεν φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο και από κει και πέρα ήρθε η επέλαση η μεθοδευμένη, στοχευμένη επέλαση των φιλάθλων δυστυχώς του Παναθηναϊκού επειδή τυγχάνει να είναι και ο ίδιος Παναθηναϊκός.

Εκεί υπήρξε μια συμπλοκή με τους εκτός Ξενοδοχείου φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλοι μαζί εισήλθαν στο ξενοδοχείο και εκεί έγινε ό,τι έγινε.

Προηγούμενο άρθροΘρηνεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ
Επόμενο άρθρο4ος εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών στην Καρυά