Αρχική Ειδήσεις Η παρέμβαση του προέδρου της Εγκλουβής Ηλία Κούρτη στο δημοτικό συμβούλιο

Η παρέμβαση του προέδρου της Εγκλουβής Ηλία Κούρτη στο δημοτικό συμβούλιο

0

20160711_214723 (1280x720)

Ακούστε την τοποθέτηση του προέδρου της Κοινότητας Εγκλουβής κ. Ηλία Κούρτη στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας, στο θέμα για την αξιολόγηση επιπλέον θέσεων για τη χωροθέτηση ΧΥΤΥ στη Λευκάδα.

Ο κ. Κούρτης είπε ότι τα σκουπίδια χρειάζονται άμεση λύση, αύριο κιόλας το πρωί όπως είπε, ενώ το ΧΥΤΥ είναι για τρία χρόνια, και πρόσθεσε:

«Και σκέφτομαι εγώ, μπορεί να είμαι αλαφροΐσκιωτος, μήπως ο Αμμόκαμπος, αν ψηφιζόταν την προηγούμενη Παρασκευή, ήταν να γίνει το Σάββατο κιόλας ΧΥΤΑ; Χύμα, χυμαδούρα; Και έχω ενδείξεις που το λέω αυτό, δεν το λέω τυχαία. Έπρεπε η θέση του Αμμόκαμπου να έχει απορριφθεί ασυζητητί από την αρχή. Όλα τα κριτήρια απόρριψης είναι ισχυρά και μεγάλα. Προτάθηκε η θέση και προσαρμόστηκαν τα κριτήρια ώστε να έρθει πρώτη η θέση. Δεν αναφέρθηκε καθόλου η Μονάδα, η στρατιωτική Μονάδα που είναι δίπλα, αλλοιώθηκαν οι αποστάσεις, το Καταφύγιο Άγριας Ζωής το οποίο είναι με το νόμο του 2014, που είναι πολύ αυστηρότερος από αυτόν που υπήρχε πριν και ίσχυσε για τη Ζάκυνθο. Τώρα με το νόμο δεν περνάει τίποτα.

Ο κ. Κούρτης έκλεισε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στον πλούσιο υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθρο5 προσκλήσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας στα Ιόνια Νησιά-Δημιουργία 106 νέων θέσεων εργασίας
Επόμενο άρθροΤηλυκράτης: Ανανέωσε και ο Σπύρος Καταγής