Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Παίρνουν αποφάσεις στη Δόξα Λευκάδας

Παίρνουν αποφάσεις στη Δόξα Λευκάδας

0

timthumb

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Δόξα Λευκάδας, σχετικά με τους στόχους της ερχόμενης σεζόν, το ύψος του μπάτζετ και τον προπονητή που θα κληθεί να διαδεχθεί τον Φώτη Τακιανό.

Του Παναγιώτη Δρακόπουλου

Ακόμη στον… αέρα είναι όλα στην Λευκάδα και η αλήθεια είναι ότι οι Λευκαδίτες έχουν κάπως… καθυστερήσει να καταστρώσουν τα πλάνα τους. Εντός της εβδομάδας (κατά πάσα πιθανότητα το προσεχές Σαββατοκύριακο) οι άνθρωποι της ομάδας θα θέσουν επί τάπητος τα δεδομένα, προκειμένου να αποφασιστεί το πώς θα κινηθούν στην αγορά.

Δεν είναι ξεκάθαρο το κατά πόσο η Δόξα θα… σπρώξει ξανά μπόλικο χρήμα, προκειμένου να δημιουργήσει ομάδα για άνοδο, ωστόσο αρχική πρόθεση του προέδρου κ. Σταύρου Κουκουμπρή είναι η ομάδα να μην έχει ρόλο… κομπάρσου στην Α2, αλλά να πρωταγωνιστήσει εκ νέου και να διεκδικήσει την άνοδο. Ο καθορισμός του μπάτζετ είναι το πρωταρχικό μέλημα για τους ιθύνοντες της λευκαδίτικης ομάδας και -ηλίου φαεινότερο- από αυτό θα εξαρτηθεί τόσο η επιλογή προπονητή, όσο και η κατάρτιση του ρόστερ.

Τώρα, όσον αφορά το “φλέγον” ζήτημα του διαδόχου του Φώτη Τακιανού στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας, δεν υπάρχει ακόμη κάτι δεδομένο, ωστόσο σύντομα αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. Ακόμη, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, σε βαθμό που να θεωρείται… τελειωμένο (είπαμε, το διαθέσιμο μπάτζετ θα καθορίσει τα πάντα). Πάντως, οι πληροφορίες μας από το νησί αναφέρουν στην παρούσα φάση στις προτιμήσεις των Επτανήσιων προηγείται… πρωτευουσιάνος προπονητής!

Εφόσον διευθετηθούν οι δύο βασικές αυτές υποθέσεις, θα μπει μπροστά και η στελέχωση του ρόστερ, με τους Σάκη Καρύδα, Ανδρέα Κανονίδη και Σάββα Μανούσο να είναι οι… σίγουροι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, που θα συνεχίσουν και του χρόνου, αφού δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Πηγή: superbasket.gr

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στο Μουσείο Φωνογράφου και παλαιών αντικειμένων της Λευκάδας [βίντεο]
Επόμενο άρθροΤο αμερικανικό δίκτυο Fox News επιλέγει Λευκάδα και Πόρτο Κατσίκι