Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πρόκριση για τον ΠΣ Πρέβεζας, 1-0 τον Πανλευκάδιο

Πρόκριση για τον ΠΣ Πρέβεζας, 1-0 τον Πανλευκάδιο

0

eps-prevezas-lefkadas

Διπλό και πρόκριση πήρε η ομάδα του ΠΣ Πρέβεζας σήμερα στην αναμέτρηση με τον Πανλευκάδιο, με το γκολ της πρόκρισης να πετυχαίνει ο Παληογιάννης στο 82΄  λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Κατηφόρη, που έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, έχασαν ευκαιρίες τόσο με το σκορ στο 0-0, με κορυφαία την διπλή του Κοκκόλη ΧΖ και Κοκκόλη ΧΣ μετά τη συμπλήρωση μιάς ώρας παιχνιδιού, όσο και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με δοκάρι του Πετούση, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στη νεπόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ομάδα του Βαγγέλη Γκαρτζωνίκα, χωρίς να κάνει κάτι σπουδαίο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πόνταρε στην εκτελεστική δεινότητα του Βονιτσάνου στράικερ και περίμενε τη στιγμή της να χτυπήσει το παιχνίδι. Αυτό έγινε ύστερα από γέμισμα του κορυφαίου στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, Δημουλιά, που βρήκε μόνο του τον Παληογιάννη απέναντι από τον Τρανουλίδη και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, στέλνονταςτη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλύτερα στο γήπεδο, να πετυχαίνουν γκολ, που ακυρώθηκε για φάουλ στο Τρανουλίδη, να έχουν ένα καλό στημένο με το Δημουλιά και τους γηπεδούχους να ισορροπούν στα μέσα στου ημιχρόνου και μετά, με την μόνη αξιοσημείωτη φάση να είναι με το Κοκκόλη ΧΖ, που δεν κατάφερε να κλέψει τη μπάλα από τον Κώτση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σπουδαίο τετ α τετ στο 62΄ με τον Κοκκόλη ΧΖ, να μη μπορεί να νικήσει τον Κότση, ενώ και το “ριμπάουντ” που πήρε ο Κοκκόλης ΧΣ, πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΣ Πρέβεζας ήταν εκεί.

Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες από το 70 μέχρι το 75, με σουτ του Κοκκόλη, με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, παρά ήταν συνεχώς σε παθητικό ρόλο. Και όμως κατάφεραν και έφυγαν νικητές.

Στο 82΄ ο Δημουλιάς έκανε βαθιά μπαλιά, πιο πολύ σαν διώξιμο, με σκοπό να την κυνηγίσει ο Παληογιάννης, ο τελευταίος βρέθηκε στην πλάτη των αμυντικών και έγραψε την ιστορία του αγώνα, αφού στο υπόλοιπο τους παιχνιδιού, υπήρξε μεν αντίδραση από τον Πανλευκάδιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Σπυράκος – Βοηθοί: Κων/νου, Τσόγκας

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλή, Τσελάι, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, ΚοκόληςΧΖ, Κωστακιώτης, Κοκόλης ΧΣ (82’Πετούσης), Ορφανός(71’Μπαλάφας),Στεριώτης
(65’Καλογερής).

ΠΣ Πρέβεζας(Γκαρτζονίκας): Κότσης, ΝίκουΝ, Δήμας Χ, Δήμας Θ, Γιοβάνης, Μπάλτσος, Τουλκερίδης(75’Πάσχος), Δημουλιάς, Χαϊδάκης, Παληογιάννης(87’Νίκου), Κούτσικος.

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΝα τ’ κρίνω ή να μην τ’ κρίνω; Η θεατρική παράσταση που αξίζει να δει κάθε Λευκαδίτης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Πανλευκάδιου