Αρχική Ειδήσεις Πρόσκληση σε επετειακή εκδήλωση

Πρόσκληση σε επετειακή εκδήλωση

0
Αγαπητές συμπατριώτισσες / αγαπητοί συμπατριώτες
Όπως γνωρίζετε φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής “Η Αγία Μαύρα” (έτος ίδρυσης 1922). Για να τιμήσουν την επέτειο αυτή το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και ο Σύλλογος Λευκαδίων Αττικής “Η Αγία Μαύρα” διοργανώνουν Επετειακή Εκδήλωση την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022 στην Λευκάδα στο Κηποθέατρο “Άγγελος Σικελιανός” και ώρα 20:30.
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και ιδιαιτέρως προσκαλούμε όσους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ.
Συνημμένα δείτε την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να θυμηθούμε την ιστορία του Συλλόγου από την ίδρυση του έως σήμερα αφενός και αφετέρου είναι έκφραση τιμής και αναγνώρισης του έργου των συμπατριωτών που εργάστηκαν ως μέλη του Δ.Σ. κρατώντας όρθιο τον Σύλλογο για 100 χρόνια.
Το Δ.Σ.
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα στη Ζάκυνθο τη Λευκάδα και την Κέρκυρα
Επόμενο άρθροΘανάσης Καββαδάς: «Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Βασιλικής» – Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας