Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Λευκάδας: Ψήφισμα συμπαράστασης σε Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Λευκάδας: Ψήφισμα συμπαράστασης σε Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη

0

axiologisi-ekpaideytikon_43

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 13/11/2016

«ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»

Γ. Μεσσήνη 7,  31100  Λευκάδα

Τηλ.- Fax: 2645026165 – Κιν. 6974815958

Εmail:sepelefkadas@gmail.com

Ψήφισμα συμπαράστασης σε Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Άγγελος Σικελιανός» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους Παντελή Βαϊνά και Γιώργο Χρόνη, οι οποίοι δικάζονται στις 14/11/16 (Π. Βαϊνάς)  και στις 2/2/17( Π. Βαϊνάς και Γ. Χρόνης).

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι-αιρετοί της Γ΄ Αθήνας έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές μετά από τις κρίσεις των διευθυντών του 2011. Ως λόγοι για τις μηνύσεις των υποψήφιων διευθυντών αναφέρονται η “παράβαση καθήκοντος” και η “κατάχρηση εξουσίας” γιατί οι αιρετοί τους βαθμολόγησαν με χαμηλό βαθμό.

Η αλήθεια είναι πως οι συνάδελφοι είχαν δεσμευτεί σε Συνελεύσεις των Συλλόγων τους να κρατήσουν αυτήν την στάση πολλούς μήνες πριν το 2011 και τις κρίσεις των διευθυντών και χωρίς να γνωρίζουν καν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι διευθυντές. Παρόμοια στάση κράτησαν και άλλοι συνάδελφοι αιρετοί σε όλη τη χώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι υποψήφιοι διευθυντές βαθμολογήθηκαν με την χαμηλότερη βαθμολογία όχι επειδή υπήρχε κάποια “προσωπική διαφορά ή εμπάθεια” αλλά γιατί υπήρχαν σε βάρος τους σοβαρές καταγγελίες για αντισυναδελφική συμπεριφορά απ’ τα σωματεία τους.

Ζητάμε να σταματήσουν τώρα οι άδικες διώξεις κατά των συναδέλφων μας και να τελειώσει επιτέλους η μακροχρόνια δικαστική τους  περιπέτεια.

Καλούμε τη Δ.Ο.Ε. και την ΑΔΕΔΥ να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων, πράττοντας ότι είναι απαραίτητο για την στήριξή τους.

Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν δυναμικό παρόν τη Δευτέρα 14-11-16 στην κινητοποίηση – συμπαράσταση που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Α.                       ΑΡΑΒΑΝΗ Α.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει να απολαμβάνει την «μοναξιά» της κορυφής ο Πανλευκάδιος
Επόμενο άρθροΣτην Ηγουμενίτσα οι ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας