Αρχική Ειδήσεις Στη Λευκάδα, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ

Στη Λευκάδα, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ

0
Την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, και ώρα 11:00 π.μ. στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, ανοικτή συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την προετοιμασία του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027. #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΕΣΠΑ
Ανοικτή συνάντηση εργασίας με θέμα το τρέχον και το επόμενο ΕΣΠΑ, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας (Αντ. Τζεβελέκη & Υπ. Αθ. Κατωπόδη, Λευκάδα).

Η συνάντηση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η οποία και θα προεδρεύσει των εργασιών, πλαισιωμένη από τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Ενδιάμεσης Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η συνάντηση απευθύνεται σε φορείς και δικαιούχους (Περιφέρεια, Δήμους, Μητρόπολη, Μαρίνα, Λιμενικά Ταμεία, Νοσοκομείο, Ακαδημαϊκή και Εκπαιδευτική κοινότητα, Επιμελητήρια και επαγγελματικές ενώσεις, φορείς της Επιχειρηματικότητας, γεωργικοί συνεταιρισμοί, Περιβαλλοντικοί φορείς, κλπ.).

Η συνάντηση είναι ανοικτή στους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν η πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) «Ιόνια Νησιά 2014-2020» και ο προγραμματισμός για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Δείτε το βίντεο «Μια μέρα στη ζωή της Έλενας» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=sFRflGzGn4o

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για θυελλώδεις ανέμους
Επόμενο άρθροΗλιοβασίλεμα στα Πευκούλια