Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Το μπάσκετ επιστρέφει εκεί που γεννήθηκε…

Το μπάσκετ επιστρέφει εκεί που γεννήθηκε…

0

3on3

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου τουρνουά 3ον3 μπάσκετ στην Δυτική Ελλάδα, που διοργανώνεται από τον Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 22-26 Ιουλίου. Το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας για συμμετοχή στο «4ο 3ον3 τουρνουά Μπάσκετ Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας» είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Οι δηλώσεις συμμετοχών για το φετινό Τουρνουά συνεχίζονται μέχρι την 20η Ιουλίου. Ήδη ο αριθμός των ομάδων, που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχει φτάσει τις 30 σε όλες τις κατηγορίες.

Την ερχόμενη βδομάδα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στα γηπεδάκια μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη του τουρνουά. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή το μπάσκετ να ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει, εκεί που γεννήθηκε: στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών  επικοινωνήστε είτε στο mail basket3on3preveza@hotmail.gr είτε στα τηλέφωνα 6959553341 και 6956012461.

Προηγούμενο άρθροΗ 7η Γιορτή Νεανικών Χορευτικών Τμημάτων σε βίντεο
Επόμενο άρθροΗ μυσταγωγική συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων στην Λευκάδα