Αρχική Ειδήσεις Ζαχαρίας Κατωπόδης: Θα υπάρχουν διαβαθμίσεις στα εισιτήρια αγώνων της Δόξας

Ζαχαρίας Κατωπόδης: Θα υπάρχουν διαβαθμίσεις στα εισιτήρια αγώνων της Δόξας

0

doxa-lefkadas-2016-2017

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Δόξας Λευκάδας, Ζαχαρίας Κατωπόδης, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6, για το όραμα, τους στόχους, αλλά και την στρατηγική της ομάδας με την άνοδο της στην Α Εθνική.

Ο ίδιος αρχικά ξεκαθάρισε και τα σχόλια που γράφτηκαν όσον αφορά το εισιτήριο του αγώνα λέγοντας, ότι πήρε πολύ παραπάνω δημοσιότητα από όσο θα έπρεπε.

Για να λήξει αυτό το θέμα, ανέφερε ότι η Διοίκηση θέλει άπαντες παρόντες στο γήπεδο, στα πλαίσια όμως της λογικής και που θα μπορεί να λειτουργεί η ομάδα, θα έχουν μονίμως σε κάθε αγώνα διαβαθμίσεις και φθηνότερα εισιτήρια, όπως θα γίνει και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για διάφορους λόγους, πάρθηκε μια απόφαση λόγω χρόνου, με την ομάδα να μην προλαβαίνει να τυπώσει ούτε καν παιδικά εισιτήρια, γιατί δεν γινόταν μέσα σε λιγότερες ώρες να έρθουν τα εισιτήρια από Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο καλό είναι το θέμα να τελειώσει εδώ, τα εισιτήρια θα ξεκινάμε από 15 ευρώ και θα υπάρχουν διαβαθμίσεις και μέσα στο γήπεδο με 25 και 35 ευρώ στο κέντρο.

Όπως ανέφερε ο κύριος Κατωπόδης, θα πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει, ότι η Λευκάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια και πρέπει οικονομικά να συμπαρασταθούμε στην ομάδα, καθώς το εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο και θέλουμε βοήθεια από όλους.

Προφανώς και θα κάνουμε λάθη, απλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι παρεξηγήσιμα, η ομάδα έχει γραφεία και τηλέφωνα και μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί τους βοηθώντας τους να γίνουν καλύτεροι.

Το κλειστό Γυμναστήριο, με τις προσθήκες που έγιναν έχει πλέον 1200 θέσεις. Αν για παράδειγμα υπήρχαν 1500 ή 2000 θέσεις που είναι ένα τελικό πλάνο, θα μπορούσαμε να ξεκινάμε τα εισιτήρια πολύ χαμηλότερα.

Όταν έχεις κάνει ένα προϋπολογισμό, έχεις έσοδα και έξοδα. Ξέρεις τα έξοδα σου γιατί τα αποφασίζεις πριν την αρχή της σεζόν, ενώ τα έσοδα διαμορφώνονται κατά την διάρκεια της περιόδου. Σε αυτό αν πέφτεις έξω σε κάθε ένα από τα κομμάτια που υπολογίζεις τότε πάμε σε ένα πολύ λάθος δρόμο.

Εμείς θέλουμε υποστήριξη σε αυτό, καθώς δεν υπάρχουν οι θέσεις, δεν μπορεί να μειωθεί το έσοδο του εισιτηρίου και να αντικατασταθεί από κάπου αλλού,  πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεθούν κάποια έσοδα.

Καταλαβαίνουμε την δυσκολία της εποχής, αλλά η ομάδα δεν είναι άνθρωποι που μπορούμε να υποστούμε όλο το κόστος.

Είμαστε στην Α1 κατηγορία και η διαφορά των οικονομικών δεδομένων είναι τεράστια.

Προηγούμενο άρθροΗ Όψη των Κονδυλωμάτων των Γεννητικών Οργάνων
Επόμενο άρθροΑ΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής