Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις 2η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Σύβρο!

2η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Σύβρο!

0

dl1-765x1024

«Προτάσεις για τη συζυγική ενότητα»

2η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Λευκάδα και Σύβρο!

Την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Δορμπαράκη, Θεολόγο και Συγγραφέα. Το θέμα που θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς είναι: «Προτάσεις για τη συζυγική ενότητα».

Θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 11.30 π.μ. στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Σύβρου. Η συνάντηση διοργανώνεται, όπως πάντα, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής και του Γυμνασίου –Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής. Παράλληλα, τα παιδιά θα απολαύσουν ένα αυτοσχέδιο λουνα-παρκ.

Θα προηγηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Σύβρου, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας π. Θεοφίλου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.30 μ.μ. ο π. Γεώργιος θα αναπτύξει το ίδιο θέμα και στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία),

Στη διάρκεια της ομιλίας, στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Με την πρωτοβουλία της αυτή η τοπική μας Εκκλησία στηρίζει την οικογένεια και το θεμέλιό της, τη συζυγία, που τόσο πλήττεται σήμερα.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!

Λευκάδα, 2 Νοεμβρίου 2016

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

dialogoi-gonewn_afisa-2016aa-724x1024 dl-768x1024

Προηγούμενο άρθροΑυγερινός Μαραντοχωρίου VS Α.Ο. Αγίου Πέτρου
Επόμενο άρθροΔόξα Λευκάδας: Κανονικά ο Ουέλς στις προπονήσεις