Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Το σεμινάριο της Τετάρτης στο Χειρο_ποιείν

Το σεμινάριο της Τετάρτης στο Χειρο_ποιείν

0

PC030037

Λίγες συναντήσεις έμειναν ακόμα μέχρι το διάλειμμα των εορτών και συνεχίζουμε να γεμίζουμε το πρόγραμμά μας με πρωτότυπες δημιουργίες..

Ελάτε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ένα εντυπωσιακό ξύλινο τρίπτυχο με παλαίωση χάρτινης εικόνας..

Μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιήσουμε κερί, πατίνες, χαρτιά και ένα ακόμα νέο υλικό παλαίωσης..

PC030046Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 17:30 – 20:30

Κόστος συμμετοχής : 19 Ευρώ

PC030045Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στοxeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!

PC030041Για το συγκεκριμένο σεμινάριο και με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα μικρό δωράκι!
Για τον λόγο αυτό ετοιμάσαμε έναν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και κληρώνουμε μία δωρεάν θέση.
Για να συμμετάσχετε αρκεί να ακολουθήσετε το παρακάτω link (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ) στο facebook και να ακολουθήσετε τις πολύ εύκολες οδηγίες που γράφουμε..

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΚΚΕ: Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από το αιματηρό συλλαλητήριο των αμπελουργών της Λευκάδας το 1935
Επόμενο άρθρο13η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας