Αρχική Top Stories Μια ζεστή συναυλία αλληλεγγύης της Φιλαρμονικής για τη νότια Λευκάδα

Μια ζεστή συναυλία αλληλεγγύης της Φιλαρμονικής για τη νότια Λευκάδα

0

DSCN6237 (1024x768)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας και της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Equal Society” στη συναυλία αλληλεγγύης για τους οικονομικά ευάλωτους σεισμοπαθείς της νοτιοδυτικής Λευκάδας. Η συναυλία δόθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας. Αντί εισιτηρίου οι θεατές παρέδωσαν με αγάπη στους εθελοντές της Equal Society σακούλες γεμάτες τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν εχθές καθώς και προϊόντα που θα δοθούν από τοπικά Super Market θα διανεμηθούν από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Αθανίου και Δραγάνου στους οικονομικά ευάλωτους σεισμοπαθείς τους οποίους έχει ήδη καταγράψει η Equal Society.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, οι Αντιδήμαρχοι Λευκάδας Θανάσης Περδικάρης και Κώστας Σέρβος και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Αθανίου, Δραγάνου και Βασιλικής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της ΦΕΛ ο νέος πρόεδρος του σωματείου κ. Βασίλης Προδρομίτης και ο πρόεδρος της Equal Society κ. Σπύρος Φρεμεντίτης εμφανώς συγκινημένος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι μουσικοί τις ΦΕΛ, έτσι και χτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποδίδοντας εξαιρετικά έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κώστα Μεσσήνη.

Προηγούμενο άρθροΗ Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας παρουσιάζει: “Ανωτέρα Βία”
Επόμενο άρθροΝίκη: Δεν ετέθη ποτέ επισήμως ζήτημα παραίτησης του προπονητή