Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Έκθεση Τέχνης για τα 100 Χρόνια από την Γέννηση του Θεόδωρου Στάμου

Έκθεση Τέχνης για τα 100 Χρόνια από την Γέννηση του Θεόδωρου Στάμου

0

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης έργων από τη σειρά Λευκάδα (Infinity Field- Lefkada Series) του Θεόδωρου Στάμου , στην ομώνυμη αίθουσα τέχνης του Δήμου Λευκάδας. Η έκθεση διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας και είναι αφιερωμένη στα εκατό χρόνια από την γέννηση του Θεόδωρου Στάμου. Τα έργα που εκτίθονται ανήκουν στην συλλογή του Ιδρύματος της Ελληνικής Διασποράς και η έκθεση των έργων θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων,ο Εφημέριος Τσουκαλάδων π. Ιωάννης Λάζαρης, ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας και Πρόερδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός,ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ.Αναστάσιος Γαζής, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας κ.Χαρά Σαϊτη και η κ.Ευφροσύνη Φίλιππα Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας.

 

Προηγούμενο άρθρο«Ατέρμονα πεδία και γενεσιουργός δύναμη του φυσικού περιβάλλοντος της Λευκάδας» του Σπύρου Βρεττού
Επόμενο άρθροΠ.Ε. Λευκάδας: Έρχεται το Lefkada Beach Volley Event στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Κάθισμα Ένα αθλητικό διήμερο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού