Αρχική Top Stories Επιτυχής η πρώτη θεατρική παράσταση του Γυμνασίου & των Λ.Τ. Καρυάς

Επιτυχής η πρώτη θεατρική παράσταση του Γυμνασίου & των Λ.Τ. Καρυάς

0

DSCN7223

Στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Καρυάς το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 οι μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Καρυάς παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά.

Το κοινό καλωσόρισε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σωτήρης Αργυρού, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης ενώ παρουσίασε τους μαθητές που συμμετείχαν στο θεατρικό. Μετά την παράσταση και οι μαθητές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους καθηγητές τους που τους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια αλλά και το κοινό που παραβρέθηκε στην πρώτη παράσταση του έργου.

Είναι η πρώτη φορά που μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου πειραματίζονται θεατρικά και για την ομολογουμένως αξιόλογη κι αξιέπαινη προσπάθεια που έκαναν καταχειροκροτήθηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια του έργου. Η παράσταση θα επαναληφθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λαζαράτων.

Έπαιζαν οι μαθητές: Άγγελος Αραβανής, Μάριος Ντζάνης, Βίκυ Ζαμπέλη, Ανδρέας Λάζαρης, Κωνσταντίνα Παύλου, Κατερίνα Λάζαρη, Μαρία Λάζαρη, Φώντας Ναζεράϊ, Ζωή Αραβανή, Φαίη Κατωπόδη, Σουέντο Τρόκα, Θέη Σάντα, Ζωγραφούλα Μορφέση, Ακριβή Ζαβιτσάνου, Ακριβή Μικρώνη, Πετρίνα Λάζαρη, Δημήτρης Στραγαλινός και Χρύσα Κούρτη.

Ακολουθούν φωτογραφίες της Ειρήνης Βονιτσάνου.

Προηγούμενο άρθροΠαράσταση της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στο Νησάκι