Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Νέο σεμινάριο στο Χειρο_ποιείν

Νέο σεμινάριο στο Χειρο_ποιείν

0
c
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, κουτί 9 θέσεων με εφέ σκουριάς και μεταφορά εικόνας..
Το ερχόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου ελάτε να διακοσμήσουμε ένα κουτί 9 αφαιρούμενων θέσεων συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές τεχνικές!!
PB110080Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα μάθουμε να κολλάμε και να ενσωματώνουμε χαρτιά decoupage και επίσης θα μάθουμε την τεχνική της μεταφοράς χαρτιού (transfer)!!

PB110074Επιπρόσθετα θα δουλέψουμε με πάστες, εφέ σκουριάς, χαρτονάκια, χρώματα και θα βάψουμε με την τεχνική shabby chic!!
PB110110Φυσικά όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

PB110105Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 10:00 – 13:00

Κόστος συμμετοχής :  22 Ευρώ
PB110106Όπως ήδη γνωρίζετε όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά.. μόνο για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου..
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να επαναλάβει την κατασκευή στο σπίτι του μπορεί να αγοράσει τα υλικά του σεμιναρίου με έκπτωση 10%..

PB110073Περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Εναλλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blogμας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

PB110107
Προηγούμενο άρθροΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Κλήρωση Γ΄φάσης κυπέλλου
Επόμενο άρθροΗ επίσκεψη του Δημάρχου στην Καρυά μια μέρα πριν το σεισμό