Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Παρουσίαση Βιβλίου “Σικελιανικά” του Δημήτρη Σπ. Τσερέ

Παρουσίαση Βιβλίου “Σικελιανικά” του Δημήτρη Σπ. Τσερέ

0

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, υπό την σκιά του μουσείου και πρώην κατοικίας του μεγάλου Λευκαδίτη ποιητή Άγγελου Σικελιανού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Σπ. Τσερέ “Σικελιανικά”.

Για το βιβλίο με θέμα τον ίδιο τον ποιητή Άγγελο Σικελιανό μας μίλησαν, η κ.Αθηνά Βογιατζόγλου, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κ.Γιάννης Παπαθεοδώρου, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών καθώς τον συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε ο κ.Τριαντάφιλος Ε. Σκλαβενίτης, Ιστορικός, Ομότιμος Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών ενώ τον απόλογο της εκδήλωση έδωσε ο ίδιος ο συγγραφέας κ.Δημήτρης Σπ. Τσερές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λευκάδας και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδος κ.Χαράλαμπος Καλός, η η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος & μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας κ.Νίκη Κατωπόδη και ο διευθυντής 2ου πειραματικού Λυκείου “Άγγελος Σικελιανός” και πρώην Δήμαρχος Λευκάδας κ.Κώστας Αραβαννής.

Προηγούμενο άρθροΕΛΜΕ Λευκάδας: Στηρίζουμε όλες τις δράσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της περιοχής του κάστρου.
Επόμενο άρθροΜνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίας Μαύρας για τα 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή