Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Φιλοξενία παιδιών του Χαμόγελου της Κυλλήνης

Φιλοξενία παιδιών του Χαμόγελου της Κυλλήνης

0

 

Η Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα παιδιών της Λευκάδας , με την δασκάλα τους κα Σοφία Αραβανή και οι γονείς τους φιλοξένησαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου τα παιδιά που μένουν στον Ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού στη Κυλλήνη.

Έπαιξαν στον παιδότοπο , στο μπόουλινγκ , στο πίνκ πόνκ και τα άλλα παιχνίδια του Εμπορικού Κέντρου και πήραν όλοι δώρα , μία προσφορά της Νίκος Βρεττός ΑΕ Εμπορικό Κέντρο The City.

Στη συνέχεια έφαγαν όλοι μαζί και χόρεψαν παρουσία εκπροσώπου του Νομάρχη και του Δημάρχου Λευκάδίων .Το γεύμα για τα παιδιά και τους συνοδούς πρόσφερε η Νομαρχία Λευκάδας . Ο Δήμαρχος Λευκάδας έκανε χρηματική δωρεά στο χαμόγελο.

Μετά πήγαν όλοι μαζί μια βόλτα Κάστρο – Γύρα – Μύλοι – Αη Γιάννη – Τσουκαλάδες – Πευκούλια και τελικά στην Ιερά Μονή Φανερωμένης όπου τους υποδέχτηκαν , τους ξενάγησαν , τους κέρασαν και τους έδωσαν από μία εικόνα της Παναγίας , ένα ημερολόγιο και χρηματική δωρεά .

Τέλος πήραν από ένα σάντουιτς προσφορά της Συκιώτη Φρύνης , Εστιατόριο Μώλος και έφυγαν , χαρούμενα για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου μας είπαν συγκινημένοι ότι χαίρονται γιατί οι Λευκαδίτες έχουν αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά σχεδόν σα να τα έχουν υιοθετήσει!!!

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε και κυκλοφορεί στους δρόμους
Επόμενο άρθροΠαιχνιδάκι…