Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων

Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων

0

Ενημέρωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκαλάδων.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ

Μεγάλη ήταν η  προσέλευση και η συμμετοχή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου την Κυριακή 31/01/2010.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εκκλησίας. Ο Σύλλογος προσέφερε δώρα στα παιδιά, ενώ ο τυχερός του φλουριού Βεργίνης Διονύσης, μαθητής Γυμνασίου κέρδισε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Λευκάδας  κ. Βασίλειος Φέτσης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Σπύρος Καρβούνης και ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας και συγχωριανός μας κ. Ξενοφώντας  Βεργίνης.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή τους και εύχεται μια καλή και  δημιουργική  χρονιά!

Σημείωση-Διευκρίνιση: Στην κοπή της πίτας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων δεν είχε καμιά σχέση με την «πολιτική αντιπαράθεση» που αναφέρει η Εφημερίδα Λευκαδίτικος Λόγος στην τελευταία σελίδα της με θέμα Πολιτικολογίες.(Παρασκευή 5-2-2010).  Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε χωρίς καμιά «περιπέτεια».Ο Σύλλογος ήταν είναι και θα είναι παρών στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας!

Περισσότερο υλικό και φωτογραφίες για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://tsoukalades.blogspot.com/
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση  στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε πολύ όμορφο κλίμα συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα που έθεσαν τα μέλη του συλλόγου, έγινε ο απολογισμός του  απερχόμενου ΔΣ και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στην πρώτη του συνεδρίαση το ΔΣ  εξέλεξε :

Πρόεδρο: Νικολαΐδου Τάνια
Αντιπρόεδρο: Βεργίνη Θανάση
Γ. Γραμματέα : Ροντογιάννη Γιώργο
Αναπληρωτή Γ.Γραμματέα : Σταματέλου Ρούλα
Ταμίας : Σταματέλου Ειρήνη
Μέλη : Ντόβα Κατερίνα, Π. Ιωάννης Λάζαρης
Αναπληρωματικά μέλη: Γεροχρήστου Ρούλα, Βασιλείου Ηλίας, Σταματέλος Ηλίας
 

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Αυτόνομης Παρέμβασης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Νομάρχη με την πολιτική ηγεσία του ΥΠ. Υγείας