Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Χόρεψαν… τα Κόκκινα και τα Μπλε

Χόρεψαν… τα Κόκκινα και τα Μπλε

0

Με το σύνθημα “Χορεύουν τα κόκκινα” η πίστα της αίθουσας που γίνονταν ο αποκριάτικος χορός του Ορφέα Λευκάδας γέμισε από χορευτές.

Η ατμόσφαιρα θύμιζε “Πάνθεον”, το κέφι στα ύψη και οι καταπληκτικοί μουσικοί να ερμηνεύουν τραγούδια που έκαναν όλους τους παρευρισκόμενους να αφήσουν τις καρέκλες τους και να είναι όλη την νύχτα στην πίστα χορεύοντας μάμπο και ρούμπα μέχρι καλαματιανά και την Γιάνγκα. Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό του Ορφέα που έδειξε σε όλους την καλή δουλειά που κάνουν οι υπέυθυνοι του χορευτικού. Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης ο Νομάρχης Λευκάδας και οι δυο Αντινομάρχες ο Δήμαρχος Λευκάδας καθώς και ο πρώην βουλευτής Ξενοφών Βεργίνης. Η κ. Μαρία Ρούσσου ο πρόεδρος του Ορφέα κ. Κώστας Κατωπόδης αλλά και όλο το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και μέλη του συλλόγου έκαναν τα πάντα ώστε να περάσουν καλά οι παρευρισκόμενοι που πραγματικά ήταν πολλοί.

Την παράσταση της βραδιάς έκλεψαν ο Αυγουστίνος με τα τραγούδια που τραγούδησε, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει και ελπίζουμε να το κάνει πιο συχνά μιας και το κάνει φανταστικά και ο Νίκος Σκεπετάρης που ήταν ο “οδηγός” στον χορό της Γιάνγκας.

Άντε και του χρόνου.

Προηγούμενο άρθροΝικητής ο Τηλυκράτης
Επόμενο άρθροΛαχειοφόρος αγορά Ορφέα