Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Μουσικά Χαμόγελα 2010

Μουσικά Χαμόγελα 2010

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/armonia.jpg

Ενημέρωση από την  χορωδία της Πρέβεζας Αρμονία σχετικά με την εκδήλωση “Μουσικά Χαμόγελα 2010”


MOYΣΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΑΡΜΟΝΙΑ»

Την Ανοιξιάτικη μουσική εκδήλωση «Μουσικά Χαμόγελα 2010» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» το Σάββατο 8 Μαΐου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Η χορωδιακή αυτή συνάντηση διοργανώνεται για 12η χρονιά από τη χορωδία «ΑΡΜΟΝΙΑ» και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας, πάντα την Άνοιξη.

Η αγάπη για τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι ένωσαν τις φίλες χορωδίες από την Φλώρινα {Χορωδία Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»}, από την Καλαμάτα {Μικτή χορωδία μουσικού ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ»}, από τα Γιάννινα {Παιδική χορωδία Ιδρύματος «Κ.Κατσάρη»} και τη Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» σε μια μελωδική ανοιξιάτικη βραδιά όπου ερμηνεύτηκαν χορωδιακά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Στη συναυλία ξεχώρισε και εντυπωσίασε η Χορωδία Νέων Πρέβεζας «Αρμονία», ταξιδεύοντάς μας με ήχους αφρικάνικου negro spiritual,νορβηγικού folk και συνοδοιπόρο τον Κεμάλ του διαχρονικού μας Μάνου Χατζιδάκι . Το νέο αυτό μουσικό σύνολο του συλλόγου  ιδρύθηκε μόλις το Νοέμβριο του 2009, με πρωτοβουλία της μαέστρου Ανέλιας Στεφάνοβα και την υποστήριξη του Δ.Σ. της «Αρμονίας».  Η χορωδία αποτελείται στην πλειοψηφία από παιδιά του παιδικού τμήματος και της χορωδίας αγοριών, νέες που υπήρξαν παλαιά μέλη της παιδικής χορωδίας καθώς και νέα παιδιά που προσέγγισαν τη χορωδία για πρώτη φορά, και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μαέστρου να στελεχώσουν και να γίνουν μέλη του νέου αυτού σχήματος, που τραγούδησε για πρώτη φορά το βράδυ του Σαββάτου.

Την εκδήλωση με χαιρετισμό του άνοιξε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ενώ με την παρουσία του  τίμησε την εκδήλωση ο  βουλευτής  Νέας Δημοκρατίας του Νομού κ. Δημήτριος Τσουμάνης. Χαιρετισμό, επίσης, απέστειλε κ. ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, κ. Ευάγγελος Παπαχρήστος.

Χαιρετισμό και καλωσόρισμα απήυθυνε και ο πρόεδρος της χορωδίας «Αρμονία» Πρέβεζας κ. Απόστολος Αντωνίου, ενώ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο επίτιμος πρόεδρος της Χορωδίας Πρέβεζας, κ. Αλέξανδρος Κατσάνος, ο πρόεδρος της Χορωδίας «Ηχοχρώματα», κ. Σπύρος Τσόκας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα», κ. Κων/νος Λογοθέτης, ο πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης, κ. Αναστασόπουλος, καθώς και πλήθος κόσμου.

 
Το Δ.Σ. 

{akgallery}

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια ημέρα νοσηλευτών
Επόμενο άρθροΣτον Τελικό η Δόξα