Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Οι μεγάλες καταστροφές της προϊστορίας και το 2012

Οι μεγάλες καταστροφές της προϊστορίας και το 2012

2
planet

planet

Ομιλία με θέμα τις θεωρίες για το τέλος του κόσμου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”

Πρόσκληση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι” παρουσιάζουν μια επίκαιρη ομιλία “Οι Μεγάλες Καταστροφές της Προϊστορίας …και το 2012”. Ομιλητής ο Αναστάσιος Στάμου, Διευθυντής του ΕΠΑΛ Λευκάδας, Συγγραφέας-Ερευνητής. Η εκδήλωση θα γίνει στο Σχολείο της Νικιάνας την Πέμπτη 20-12-12 στις 19.30΄.

 


Όλοι μάθαμε να μιλάμε για τους Μάγια και το ημερολόγιό τους, για τον Νοστράδαμο και λοιπούς προφήτες, αλλά κανείς δεν μας μιλάει για τα επιστημονικά δικά μας αρχαία κείμενα περί μεγάλων καταστροφών και κατακλυσμών του παρελθόντος, που επιβεβαιώνονται από τις σύγχρονες γεωλογικές έρευνες, και μπορεί να ξανασυμβούν κάποτε στο μέλλον. Ο Πλάτων, ο Διόδωρος Σικελιώτης, και άλλοι πολλοί αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς έχουν αναφερθεί σε καταστροφικά γεγονότα από την εποχή της τήξεως των τελευταίων παγετώνων, εδώ και 14.500 χρόνια. Γνωρίζουμε όλοι τον κατακλυσμό του Νώε από την Εβραϊκή Βίβλο, αλλά δεν γνωρίζουμε τους κατακλυσμούς του Ωγύγου, του Δευκαλίωνος και του Δαρδάνου. «Ένα γης κατακλυσμόν μέμνησθε πολλών έμπροσθεν γεγονότων»… Ο καταποντισμός της Ατλαντίδος και της Αιγηΐδος πότε και πώς μπορεί να συνέβη; Ο μύθος του Φαέθοντος ποιό καταστροφικό φαινόμενο μπορεί να υποκρύπτει; «Το αληθές εστί των περί γην κατ’ ουρανόν ιόντων παράλλαξις». Είναι πλέον βέβαιον ότι «πολλαί και κατά πολλά φθοραί γεγόνασι ανθρώπων και έσονται. Πυρί μεν και ύδατι μέγισται». Τί σημαίνουν τα σοφά αυτά λόγια; Παρουσιάζουμε μια διδακτική περιήγηση στις μεγάλες καταστροφές της Προϊστορίας με την νέα επιστήμη της Γεωμυθολογίας, με στοιχεία από τις αναφορές του ομιλητή σε δύο διεθνή συνέδρια, με προβολή εικόνων.

 

Φθάνουμε τώρα στην θρυλούμενη κατά την τελευταία τουλάχιστον πενταετία ημερομηνία, την 21η Δεκεμβρίου 2012. Πολλά βιβλία και άρθρα στο διαδίκτυο μιλάνε γι’ αυτήν την καταστροφική, όπως την παρουσιάζουν, ημερομηνία. Διάφορα σενάρια πυροδοτούνται από τις ύποπτες όσο και δαπανηρές ενέργειες μεγάλων κρατών να κατασκευάσουν με βιασύνη τράπεζα σπόρων στον Βόρειο Πόλο, υπόγειες πόλεις και καταφύγια, λες και περιμένουν να συμβεί κάτι τρομερά καταστροφικό στην επιφάνεια της γης. Θεωρίες για έναν άγνωστο Πλανήτη, που μας επισκέπτεται κάθε τόσες χιλιάδες χρόνια, και αλληλεπιδρά με την γη, κλονίζοντας την ισορροπία της ή προκαλώντας υπερβολική αύξηση θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με εξωγήινους, είναι το σενάριο που εξάπτει την φαντασία μας.

Αντί για την φανταστική όμως εξωγήινη απειλή, που αποπροσανατολίζει τον πολύ κόσμο, υπάρχει μια πραγματική επιχθόνια. «Ανθρώπινες» δυνάμεις έχουν εγκαταστήσει συστήματα (όπως το Haarp) που βιάζουν την Ιονόσφαιρα του πλανήτη μας, με ηλεκτρομαγνητικά κύματα κάθε μεγέθους συχνότητας τρομακτικής ισχύος με ποικίλες «εφαρμογές». Η επέμβαση στις τηλεπικοινωνίες και τα ραδιοκύματα, ο ανθρώπινος εγκέφαλος και ο χειρισμός του νου, το υπέδαφος και οι τεχνητοί σεισμοί, ο χειρισμός ακραίων καιρικών φαινομένων, είναι μέσα στις δυνατότητες αυτού του γεωφυσικού υπερόπλου. Απαραίτητη συνοδεία φαίνεται πως είναι η αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας, που την επιτυγχάνουν με τον συνεχή ψεκασμό της με σκόνη Αλουμινίου, Βαρίου και άλλων επιβλαβών σωματιδίων.

Παρεπόμενα των αεροψεκασμών και των κυμάτων ELF είναι η πρόκληση αυτοάνοσων νοσημάτων, οι αλλεργίες, τα δερματικά, η υπογονιμότητα. Οι απάνθρωπες αυτές δυνάμεις, οι ίδιες που προκαλούν την οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση των λαών, που «οραματίζονται» την απομείωση του πληθυσμού της γης (depopulation) και την παγκόσμια διακυβέρνηση (global government), μπορεί από την καταστροφική μανία τους να προκαλέσουν οποιαδήποτε στιγμή όλα αυτά που δήθεν θα μας έρθουν από το διάστημα…

Αναστάσιος Στάμου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Συγγραφέας Ερευνητής, Διευθυντής ΕΠΑΛ Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΧριστούγεννα σε Ροκ ρυθμούς
Επόμενο άρθροΤαρσανολέξεις, γέννημα, θρέμμα των ταρσανάδων και των θαλασσών