Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ανταλλαγή βιβλίων στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης

Ανταλλαγή βιβλίων στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης

0
vivliothiki-antalagi3

vivliothiki-antalagi3

Μια εκδήλωση ανταλλαγής γνώσης.

Ο κήπος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας αποτελεί σίγουρα μια όαση πράσινου και δροσιάς στην καρδιά της πόλης της Λευκάδας. Σε αυτή την όαση έσβησαν την δίψα τους για γνώση αρκετοί συμπολίτες μας αλλά ακόμα και επισκέπτες του νησιού μας το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου. Η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, κ. Μαρία Ρούσσου, σαν καλή οικοδέσποινα υποδεχόταν ξεχωριστά έναν έναν όποιον περνούσε την αυλόπορτα του νεοκλασικού κτιρίου.

Αρκετά τραπέζια με διάφορα βιβλία βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του κήπου, τα οποία οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να τα ανταλλάξουν με κάποιο δικό τους βιβλίο αλλά και να αποκτήσουν κάποιο από αυτά που δίνονταν χωρίς αντάλλαγμα. Επίσης μπορούσαν να ανταλλάξουν ψηφιακούς δίσκους μουσικής και ταινιών (CD & DVD). Στον χώρο της εκδήλωσης η εταιρία Organo Gold προσέφερε τον γνωστό βιολογικό καφέ κορυφαίας ποιότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ένα σημείο του κήπου βρισκόταν και ένα βιβλίο, στο οποίο όσοι βρέθηκαν εκεί και ήθελαν υπέγραφαν, προκειμένου να συγκεντρωθούν υπογραφές που θα δηλώνουν την αντίθεση των Λευκαδίων στα σχέδια που φέρεται να έχει η κυβέρνηση για το κλείσιμο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΜε έπαινο τιμήθηκε ο Γ. Ανυφαντής στους Δελφικούς αγώνες ποίησης
Επόμενο άρθροΤο καλοκαίρι άρχισε με το πάρτυ του ΣΥΜΟΛ