Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής “Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ”

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής “Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ”

0

ην Κυριακή 23/2/2020 το μεσημέρι στο Κέντρο ΠΕΡΑΝ (Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα), ο Σύλλογος Λευκαδίων Αττικής “Η Αγία Μαύρα” διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 22,00 € ανά άτομο, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η κατανάλωση ποτών. Συνημμένα μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση, όπως την ορχήστρα, το μενού, τον τιμοκατάλογο των ποτών και τα τηλέφωνα που πρέπει να απευθύνεστε για προσκλήσεις και κρατήσεις θέσεων. Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των συμπατριωτών μας επικοινωνήστε για την προμήθεια προσκλήσεων και κράτηση τραπεζιού.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την Αποκριά!

Το Δ.Σ.

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΓΚΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ
Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο Γιώργο Κουτουλάκη, μαζί με τη σπουδαία τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα, θα φιλοξενήσει το Πέραν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 – μεσημέρι, στην αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα».
Ο γνωστός – κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς» – θα μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των καφέ αμάν με ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια, λαϊκά και παραδοσιακά -μπάλους, ζεϊμπέκικα, χασάπικα, καρσιλαμάδες, απτάλικα και τσιφτετέλια, ερμηνευμένα με το μοναδικά «ξεσηκωτικό» του παίξιμο.
Η Θεοδοσία Στίγκα κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1975. Στην πολύχρονη πορεία της στο τραγούδι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς σε ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και στη δισκογραφία. Τη γνωρίζουμε όλοι από τη συνεργασία της με τον Κώστα Φέρρη στη σειρά «Ονείρου Ελλάς».
Μαζί τους η εξαιρετική μουσική παρέα με τους : Δημήτρη Σιούτα επίσης γνωστό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Ονείρου Ελλάς», Ορέστη Μαυρόπουλο στο βιολί, Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα και το τραγούδι και Σπύρο Νίκα στο ακορντεόν.
Στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» ήχοι και μουσικές που «μυρίζουν» κανέλα, μπαχάρι και γαρίφαλο αναμειγνύονται αρμονικά με τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Πολίτικης κουζίνας και ζωντανεύουν το κέφι και τη διάθεση για διασκέδαση.

Σας παρέχουμε τις παρακάτω οδηγίες για την αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου μας.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: ΠΕΡΑΝ το καφέ αμάν της πόλης…
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 13:30 – 14:00
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 15:00
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα (ανεβαίνοντας την Λ. Δεκελείας είναι στα δεξιά μας)
ΠΑΡΚΙΝΓΚ: υπάρχει ελεύθερο πάρκινγκ στα 50 μέτρα (δείτε το επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα)
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 22,00€ / άτομο (δεν περιλαμβάνεται η κατανάλωση ποτών)

 

Προηγούμενο άρθροΑπόκριες στην Καρυά 2020
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Χατζηγιαννάκης:«Είμαστε στον τελικό, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!».